CELEBRITIES

Margot Robbie: Άλλαξε το σενάριο του Babylon για να φιλήσει τον Brad Pitt


Τόνια Τζάφερη

8 Δεκεμβρίου 2022

Margot Robbie: Άλλαξε το σενάριο του Babylon για να φιλήσει τον Brad Pitt
Splash News
Άλλο ένα όνειρο της Margot Robbie (και όχι μόνο) εκπληρώθηκε, φιλώντας τον Brad Pitt σε μια ερωτική σκηνή της νέας τους ταινίας «Babylon»

Margot Robbie και Brad Pitt πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Babylon», η οποία θα κυκλοφορήσει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου, και επίσημη πρεμιέρα θα κάνει στις αρχές Ιανουαρίου του 2023.

Το θέμα είναι πως στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας, η Margot Robbie μίλησε τόσο για το «Babylon», όσο και για τη συνεργασία της με τον Brad Pitt και τα όσα είπε προκάλεσαν αίσθηση.

Jenny.Gr
Splash News

Τι και αν οι αποκαλύψεις της Jolie για τον Brad Pitt αποκαλύπτουν μια προβληματική προσωπικότητα και έντοντα κακοποιητική προς την ηθοποιό, η Robbie όπως και πολλές γυναίκες ακόμη, συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα φιλί με τον γνωστό ηθοποιό και να τον αποθεώνουν. Συγκεκριμένα η Margot Robbie αποκάλυψε πως η σκηνή με το φιλί των δυο τους που βλέπουμε στην ταινία, οφείλεται στην ίδια, καθώς δεν υπήρχε εξ' αρχής στο σενάριο.

Σύμφωνα με τη Robbie, ονειρεύονταν πάντοτε να φιλήσει τον Pitt και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία. Πλησίασε διακριτικά τον σκηνοθέτη Damien Chazelle και του πρότεινε πως θα ήταν ιδανικό αν Brad και Robbie έδιναν ένα φιλί στην κάμερα, εκπληρώνοντας και την επιθυμία της ίδιας.

«Δεν ήταν στο σενάριο. Πότε άλλοτε θα μου δοθεί η ευκαιρία να φιλήσω τον Brad Pitt; Απλώς θα το κάνω», ομολόγησε η σταρ. Όσο για την αντίδρασή της στο φιλί, η Robbie τόνισε: «Ήταν υπέροχα!».

Εξηγώντας πώς κατάφερε να προσθέσει τη συγκεκριμένη σκηνή, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε: «Είπα, Damien, νομίζω ότι η Nellie (ο ρόλος της) θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Jack (ο ρόλος του Pitt) και ο Damien μου είπε “θα μπορούσε, για περίμενε! Απλώς θέλεις να φιλήσεις τον Brad Pitt!. Κι εγώ είπα "ε, λοιπόν, κάνε μου μήνυση". Μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί αυτή η ευκαιρία. Αυτός απάντησε πως του πάει του χαρακτήρα κι εγώ πρόσθεσα πως έτσι νομίζω».

Jenny.Gr
Splash News

Μετά την πρώτη λήψη ο σκηνοθέτης Damnien Chazelle ήταν πεπεισμένος ότι η προσθήκη αυτή ήταν η σωστή κίνηση οπότε τους έβαλε να το επαναλάβουν: «Κάντε το ξανά. Αυτό πραγματικά λειτουργεί!», τόνισε ο σκηνοθέτης με την Robbie να απαντά: «Αχ, τέλεια».

Το «Babylon» δεν είναι η πρώτη ταινία που η Margot Robbie εμφανίζεται στο πλευρό του Brad Pitt. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη ταινία του Quentin Τarantino, «Once Upon a Time in Hollywood», αλλά δεν είχαν καμία ερωτική σκηνή. Παρόλα αυτά, θα προτιμούσαμε η Margot να είχε ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τις αποκαλύψεις της Angelina Jolie και λιγότερο με την εφηβική της φαντασίωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.