ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Φλόρενς Πιου: Το νέο της hair look είναι μια ωδή στα 80’s


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2023

Φλόρενς Πιου: Το νέο της hair look είναι μια ωδή στα 80’s
Δυναμική και cool, η Φλόρενς Πιου έχει την punk διάθεση που θέλουμε να αντιγράψουμε

H Φλόρενς Πιου μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικά hair looks που δημιουργούν πάντα με statement εικόνα και την κάνουν να ξεχωρίζει. Μετά το iconic buzz cut poy που τόλμησε τους προηγούμενους μήνες επέστρεψε με ένα hairstyle με punk διάθεση, έτοιμη να στεφθεί ως το απόλυτο beauty icon. O προσωπικός της hairstylist, Πίτερ Λουξ ένα χτένισμα που είναι εμπνευσμένο από την ατίθαση πλευρά της ηθοποιού.

Ο ίδιος δημιούργησε ένα κούρεμα με επιρροή από τα 80s που λίγες θα τολμούσαν. Το look ξεχώριζε για τα έντονα καρφάκια στην κορυφή του κεφαλιού και την sleek υφή που είχαν οι πλαϊνές πλευρές. Αν και εσύ έχεις pixie κούρεμα, αυτό είναι μια εναλλακτική επιλογή για τις βραδινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο.

Ο make up artist ΄Αλεξ Μπάμπσκι, τόνισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με γήινες και ροζ αποχρώσεις δημιουργώντας έτσι μια γλυκιά αντίθεση στο συνολικό beauty look. Εμείς προβλέπουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την Φλόρενς Πιου, η οποία θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές ομορφιάς και αυτή τη σεζόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.