ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Florence Pugh πήγε στο Met Gala με buzz cut και το ίντερνετ προσκύνησε


Ελένη Τσούτση

2 Μαΐου 2023

Η Florence Pugh πήγε στο Met Gala με buzz cut και το ίντερνετ προσκύνησε
Splash Ideal Images
Το κόκκινο χαλί του Met Gala ήταν γεμάτο εκπλήξεις και το εννοούμε

Οι καλεσμένες τίμησαν το έργο του Karl Lagerfeld με προσεγμένες εμφανίσεις που έκαναν τη φετινή διοργάνωση μία από τις πιο πετυχημένες. Δεν ήταν λίγες οι σταρς που πειραματίστηκαν και μας εντυπωσιάσαν με την τόλμη τους. Μια από αυτές ήταν και η αγαπημένη μας Florence Pugh, την οποία θα χαρακτηρίζαμε άνετα βασίλισσα των red carpet -μια ματιά σε παλιότερες εμφανίσεις της θα σας πείσει.

Εκτός από τη Jessica Chastain που έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως ξανθιά (και μας άρεσε πολύ), η Florence Pugh αποκάλυψε το νέο της buzz cut. Η ηθοποιός ξύρισε τα μαλλιά της και υπεύθυνος για το νέο της look είναι ο διάσημος hairstylist, Peter Lux. Δημιούργησε μια statement εικόνα που την κάνει να δείχνει ακόμη πιο δυναμική και cool.

Βέβαια δεν έμεινε μόνο στο buzz cut, αλλά έδωσε έναν glam αέρα στο κούρεμά της επιλέγοντας να φορέσει ένα εκκεντρικό head piece, που έκανε τη διαφορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.