CELEBRITIES

Met Gala 2023: Όλες οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί


Τόνια Τζάφερη

2 Μαΐου 2023

Met Gala 2023: Όλες οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί
Splash News
Mε θέμα «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», η μεγαλύτερη βραδιά μόδας παγκοσμίως, μόλις πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης και όλοι οι A-list καλεσμένοι έδωσαν το παρών

Όπως κάθε χρόνο η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, είναι αφιερωμένη σε ένα από τα σπουδαιότερα events μόδας, το οποίο δεν είναι άλλο από το Met Gala. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και πάλι στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, ενώ το φετινό θέμα ήταν προς την τιμή του Karl Lagerfeld και της κληρονομιάς του, μιας προσωπικότητας που ηγήθηκε σε οίκους όπως Chanel και Fendi, ενώ δημιούργησε και το δικό του ομώνυμο brand.

Jenny.Gr
Jeremy Pope/ Splash News

Για πολλούς το Met Gala, χαρακτηρίζεται και ως το Super Bowl της μόδας, ενώ κάθε χρόνο φιλοξενεί τους πιο διάσημους celebrities, οι οποίοι επιθυμούν με τη σειρά τους να εντυπωσιάσουν, αλλά και να περάσουν το δικό τους σχετικό μήνυμα. Το θέαμα από τη χθεσινή βραδιά είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο, με δεκάδες εμφανίσεις να ξεχωρίζουν- ενώ παράλληλα κυριάρχησαν τα πιο signature designs του Lagerfeld, όπως τα Chanel tweeds ή τα χαρακτηριστικά black and white σχέδιά του. Τα βλέμματα φυσικά στράφηκαν και στους co-hosts της βραδιάς, δηλαδή σε ονόματα όπως η Penélope Cruz, Michaela Coel, Roger Federer, Dua Lipa, και φυσικά στη Anna Wintour.

Μεταξύ άλλων, στα highlights της βραδιάς ήταν ο Jared Leto ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος ως η πολυαγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld, η νυφική εμφάνιση του ζεύγους Rihana και A$AP Rocky, η οποία έβαλε υποψίες στο κοινό πως το διάσημο ζευγάρι μάλλον παντρεύτηκε, αλλά και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης από τη Serena Williams.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.