ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι τάσεις του χειμώνα που λατρεύει & ακολουθεί η Gen Z


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιανουαρίου 2024

Οι τάσεις του χειμώνα που λατρεύει & ακολουθεί η Gen Z
Instagram/hannaschonberg
Η Gen Z έχει 5 fashion trends που ακολουθεί πιστά τον χειμώνα του 2024

Οι γενιά των Gen Z είναι μια γενιά που έχει μεγαλώσει με τα social media, με άπλετη πληροφορία να είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, με ερεθίσματα από όλο τον κόσμο και φυσικά μέσα στον ορισμό της παγκοσμιοποίησης. Όλα αυτά τους δημιούργησαν την ανάγκη για διαφοροποίηση, μοναδικότητα και συνεχή ανακάλυψη νέων πραγμάτων.

Τα micro-trends που ξεπετιούνται κάθε λίγο και η -οριακά- εμμονική ανάγκη να δοκιμάσουν κάθε τι νέο που βγαίνει είναι στη φύση τους. Θέλουν να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν την μοναδικότητα του εαυτού τους και μέσα από τη μόδα. Μπορεί να επηρεάζονται λίγο πιο εύκολα από άλλες γενιές, αλλά τουλάχιστον προσπαθούν. Τα παιδιά της Gen Z λοιπόν, έχουν αποφασίσει -μέχρι στιγμής πάντα- πως αυτόν τον χειμώνα θα έχουν 5 fashion trends πιο ψηλά από κάποια άλλα και θα τα συνδυάζουν σύμφωνα με το προσωπικό τους στιλ. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και σίγουρα θα βρεις κάτι που να σε εκφράζει.

1. Η κασκολάρα

2. Το μικροσκοπικό cardigan

3. Οι Ugg μπότες -όχι δεν ασχολούνται με το ηθικό κομμάτι

4. Οι φιόγκοι

5. Τα wide-leg παντελόνια

Δες στην παρακάτω gallery τους χρωματικούς συνδυασμούς του χειμώνα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.