ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το νέο TikTok trend θα σε πάει στο γραφείο με τον πιο θηλυκό τρόπο (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιανουαρίου 2024

Το νέο TikTok trend θα σε πάει στο γραφείο με τον πιο θηλυκό τρόπο (και όχι μόνο)
Shutterstock
Ένα νέο micro-trend έχει αρχίσει και γίνεται viral στο TikTok

Μέχρι τώρα θα έπρεπε να το ξέρουμε, το TikTok δημιουργεί τάσεις ή μάλλον καλύτερα είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις ένα micro-trend να γίνει viral και φυσικά να του δώσεις κα ένα όνομα. Το τελευταίο micro-trend του TikTok και το πρώτο για το 2024 είναι το ονομαζόμενο office siren look. Τι είναι όμως αυτό; Πώς το πετυχαίνεις και πού το είδαμε;

Το office siren look είναι κάτι που είδαμε πολύ στη συλλογή της Gucci για τη ss 2024 σεζόν, όπως και στου Tom Ford. Είναι αυτό που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις συλλογές της Calvin Klein στα 90’s και στα 00’s. Μιλάμε για απλά ρούχα, ρούχα θηλυκά, αλλά κατάλληλα για δουλειά γραφείου, με έναν λιγάκι sexy τόνο, έντονα χείλη, ογκώδη κοσμήματα και οπωσδήποτε τακούνια.

Αυτό το trend φαίνεται να είναι η εξέλιξη του quiet luxury σε ένα πιο θηλυκό μοτίβο. Φυσικά θα φορέσεις την pencil γκρι φούστα σου με το slingback kitten heel, αλλά θα αφήσεις 3 κουμπιά ξεκούμπωτα στο πλεκτό σου και ίσως να μη βάλεις σουτιέν. Κάτι σαν τη Σιλβί από το Emily in Paris. Μας αρέσει; Προφανώς και ναι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS