ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Grandpa core: Η τάση που «σαρώνει» και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Φεβρουαρίου 2024

Grandpa core: Η τάση που «σαρώνει» και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες
Instagram/gigihadid
Το grandpa core είναι μια τάση που είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις

Για όσους ασχολούνται με τα social media και συγκεκριμένα το TikTok δεν τίθεται θέμα αν έχουν δει τα micro-trends που ξεπετιούνται πιο γρήγορα και από μανιτάρια. Τάσεις όπως το quiet luxury, το coquette και το mob wife κατακλύζουν τις οθόνες των κινητών και δημιουργούν την ανάγκη για νέα κομμάτια ή απλά συμπεριλαμβάνουν σιγά σιγά όλα τα στιλ των ανθρώπων εκεί έξω.

Ένα νέο -σχετικά νέο δηλαδή, διότι το Pinterest είχε δει την κυριαρχία του ήδη από τον περασμένο Δεκέμβρη- fashion trend έχει ξεκινήσει να γίνεται viral με τα ονόματα grandpa core, grandpa style ή eclectic grandpa. Η αλήθεια είναι πως οι πιο μεγάλοι άνθρωποι πάντα ντυνόντουσαν κομψά και διαχρονικά, οπότε μιλάμε για μια τάση που είναι εύκολο να βρεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι, αν θέλεις να την ενσωματώσεις στο look σου.

Τα κιτς πλεκτά, τα loafers, τα vintage ρολόγια, τα γιλέκα, τα retro prints και γενικά οτιδήποτε μοιάζει πως θα μπορούσε να φορεθεί από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι μέσα «στο παιχνίδι». Αν αυτά τα κομμάτια τα βρεις από vintage καταστήματα ή second hand ακόμα καλύτερα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε από τις «φίλες» μας στο Instagram μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά looks για το grandpa core. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω λίστα τα πιο διαχρονικά loafers και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.