ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 90's επέστρεψαν - Ποια κομμάτια θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Μαρτίου 2024

Τα 90's επέστρεψαν - Ποια κομμάτια θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2024
Instagram/clairerose
Τα 90's είναι ακόμα εδώ

Αν μια δεκαετία -μετά τα 50’s- θεωρείται κομψή και σικάτη, αυτή είναι η δεκαετία του ‘90. Η μινιμαλιστική προσέγγιση των σχεδιαστών, τα πρακτικά και άνετα ρούχα μαζί με τα ενδιαφέροντα αξεσουάρ και κοσμήματα καθιστούν τα 90's μια δεκαετία που η βάση της θα είναι για πάντα στο προσκήνιο και πολλά από τα κομμάτια της παραμένουν διαχρονικά.

Ναι, μπορεί τα καρό πουκάμισα να ήταν μεγάλο trend τον περασμένο χειμώνα χάρη στη συλλογή της Bottega Veneta, αλλά πρώτα η indie σκηνή των 90's γαλούχησε αυτή την τάση. Τα 90’s είναι παντού γύρω σου και εσύ απλά δεν το καταλαβαίνεις, διότι έχεις στραμμένη την προσοχή σου στα λαμπερά και cool Y2K κομμάτια. Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 λοιπόν θα δούμε μια αναγέννηση αυτής της minimal δεκαετίας, με πολλά αγαπημένα κομμάτια παλαιότερων γενεών να αναδύονται από το χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 6 90’s κομμάτια που θα μας κάνουν παρέα το 2024 και θα τα θέλεις στη ντουλάπα σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Τα κάπρι παντελόνια

2. Οι baguette τσάντες

3. Lingerie φόρεμα

4. Παντελόνι αθλητικής φόρμας

5. Ίσιο τζιν παντελόνι

6. Βασικό tank top

Δες στην παρακάτω gallery τα μαύρα τζιν παντελόνια που θέλεις να αγοράσεις αυτή την άνοιξη εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.