ΣΤΙΛ STYLING TIPS

6 παπούτσια που ταιριάζουν με ό,τι έχεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Φεβρουαρίου 2024

6 παπούτσια που ταιριάζουν με ό,τι έχεις στη ντουλάπα σου
Instagram/anoukyve
Τα παπούτσια που ανήκουν στη βασική μας γκαρνταρόμπα

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την «θεραπευτική δύναμη» μιας βασικής γκαρνταρόμπας, για την απελευθερωτική αίσθηση που προσφέρει μια ντουλάπα, της οποίας όλα τα κομμάτια συνδυάζονται μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις με το κατάλληλο styling. Τα τζιν παντελόνια, που ταιριάζουν σαν γάντι στο σώμα, τα φαρδιά tailored παντελόνια, που πέφτουν σαν ακριβές πιτζάμες, το λευκό πουκάμισο, το μαύρο blazer και ακόμα μερικά είναι «σωτήρια» για την καθημερινότητα και την τσέπη μας. Μια σωστή fashionista, όμως, δε θα πρέπει να ασχολείται μόνο με τα ρούχα της ντουλάπας της, αλλά και με τα παπούτσια.

Φυσικά και υπάρχουν παπούτσια, τα οποία ανήκουν στη βασική μας γκαρνταρόμπα. Είναι αυτά που ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια μας και μας βγάζουν «ασπροπρόσωπες» σε κάθε περίσταση. Αυτά τα παπούτσια είναι έξι και σας τα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις, διότι θα τις χρειαστείς σίγουρα!

1. Οι μπαλαρίνες

2. Οι knee-high μπότες

3. Τα loafers

4. Τα ankle μποτάκια

5. Τα λευκά sneakers

6. Οι ψιλοτάκουνες γόβες

Δες στην παρακάτω gallery τα λευκά πουκάμισα που θέλεις να φοράς συνέχεια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.