ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Comfy και κομψά σύνολα για τις ημέρες που δεν θέλεις «να σκεφτείς» τι να φορέσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Φεβρουαρίου 2024

Comfy και κομψά σύνολα για τις ημέρες που δεν θέλεις «να σκεφτείς» τι να φορέσεις
Instagram/juliesfi
Ναι, υπάρχουν και αυτές οι ημέρες

Υπάρχουν αυτές οι ημέρες που απλά δεν θέλεις να ασχοληθείς με το τι να φορέσεις. Αυτές οι ημέρες που θα ήθελες πάρα πολύ να υπήρχε ένας άνθρωπος που θα σου έδινε έτοιμα τα ρούχα σου, σεταρισμένα και στιλιζαρισμένα και το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνεις εσύ είναι να τα φορέσεις. Αν δεν έχεις κάποιο τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου, δεν πειράζει, είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Αυτές τις μέρες λοιπόν θέλεις να αφήσεις το μυαλό σου να δουλέψει για άλλα πράγματα -μπορεί και για τίποτα- και όχι για το τι θα βάλεις. Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις ήδη έτοιμα μερικά looks, που έχεις ήδη φορέσει παλιότερα και να δοκιμάσεις αυτά. Το επόμενο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις αποθηκευμένες κάποιες εικόνες από σύνολα που σου αρέσουν και τα θεωρείς αρκετά comfy και cool για τέτοιου είδους ημέρες και να πορευθείς με βάση αυτά.

Όποιον και από τους δύο τρόπους επιλέξεις να ακολουθήσεις, εμείς σου έχουμε βρει μερικά looks που σίγουρα θα θελήσεις να αντιγράψεις για αυτές ακριβώς τις ημέρες. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις, θα σου χρειαστούν!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο διαχρονικά loafers και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.