ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Scandi spring: 6 looks που αντιγράφουμε από τις Σκανδιναβές αυτήν την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Μαρτίου 2024

Scandi spring: 6 looks που αντιγράφουμε από τις Σκανδιναβές αυτήν την άνοιξη
Instagram/tinvcb
Η Σκανδιναβές έχουν αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, ειδικά αυτή την άνοιξη

Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες ώρες έχεις σπαταλήσει μέχρι στιγμής στη ζωή σου μπροστά από μια ντουλάπα, σκεπτόμενη «Τι να φορέσω πάλι!»; Ειδικά όταν η εποχή δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι άνοιξη ή χειμώνας ακόμα και μπορεί από τη μια να κρυώνεις το πρωί, αλλά μετά να ζεσταίνεσαι το μεσημέρι. Αυτές οι ώρες λοιπόν είναι πολύτιμες και είναι κρίμα να σπαταλιούνται έτσι.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις εάν θέλεις όντως να βελτιώσεις το στιλ σου και να ντύνεσαι καλύτερα, πιο εύκολα και πιο γρήγορα είναι να παρατηρείς γυναίκες που ντύνονται σύμφωνα με τα δικά σου γούστα στα social media και να αντιγράψεις το στιλ τους, πάντα ενσωματώνοντάς το στη δική σου προσωπική αισθητική. Οι Σκανδιναβές είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς αγαπούν τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας -άρα θα είναι εύκολο να βρεις παρόμοια ρούχα και στη δική σου ντουλάπα-και έχουν έναν παράξενα μινιμαλιστικό τρόπο να ντύνονται. Α, μη ξεχνάμε και την αγάπη τους για τα χρώματα και τα vintage κομμάτια. Εμείς λοιπόν για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε 6 Scandi girls και σου παραθέτουμε τα αγαπημένα μας looks τους για την άνοιξη του 2024. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τις musta λευκές φούστες της άνοιξης και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.