ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι λευκές φούστες είναι το μεγάλο must της άνοιξης του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Οι λευκές φούστες είναι το μεγάλο must της άνοιξης του 2024
Instagram/jennywalton
Οι λευκές φούστες που θα λατρέψεις να φοράς όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

Με την άνοιξη να έχει «χτυπήσει» την πόρτα μας και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, δεν μπορούμε παρά να παρατηρούμε τις βιτρίνες των καταστημάτων με τα πιο ελαφριά και ανοιχτόχρωμα ρούχα που τόσο θέλουμε να ενσωματώσουμε στο στιλ και στη ντουλάπα μας. Ένα από τα κομμάτια που βλέπουμε συνεχώς και η αλήθεια είναι πως μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα με μεγάλη επιτυχία, είναι η λευκή φούστα.

Η λευκή φούστα είναι από τα must της άνοιξης του 2024 και ειδικά η midi ή maxi σε στιλ ball ή κλος. Βγάζει μια αθωότητα, μια βινταζιά και μια κομψότητα, την οποία λίγα ρούχα τη βγάζουν. Μπορεί να είναι η διακριτική γοητεία των 50’s ή η ανάμνηση της Όντρεϊ Χέπμπορν από το Roman Holiday, αλλά όπως και να έχει η λευκή φούστα αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι θα βρίσκεται παντού. Αν θέλεις και εσύ ένα ή παραπάνω κομμάτια στη ντουλάπα σου, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. LACOSTE - Πλισέ από συνθετικό ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. H&M - Βαμβακερό σερζέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Hollister Co. - Από ύφασμα βισκόζης - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. H&M - Από κρεπ σατέν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. ViCOLO - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.