ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Suit it up: 7 τρόποι να φορέσεις κοστούμι την άνοιξη του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Μαρτίου 2024

Suit it up: 7 τρόποι να φορέσεις κοστούμι την άνοιξη του 2024
Instagram/veneti.a
Αν ψάχνεις διάφορους τρόπους να φορέσεις το κοστούμι σου αυτή την άνοιξη, είσαι στο κατάλληλο μέρος

Σύμφωνα με τις συλλογές για την άνοιξη του 2024 το κοστούμι θα συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο must για την γκαρνταρόμπα μας, άλλωστε μια ντουλάπα δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένη αν δεν περιέχει τουλάχιστον ένα κοστούμι, που να αποτελείται από δύο κομμάτια. Το κοστούμι είναι ένα look από μόνο του και ο τρόπος που θα το συνδυάσουμε κάνει όλη τη διαφορά.

Ανάλογα με το προσωπικό μας στιλ, τις ανάγκες μας, την αισθητική μας και -λιγότερο- τις τάσεις της μόδας μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά σύνολα με ένα και μόνο σετ. Από την άλλη υπάρχουν πολλά είδη κοστουμιών, όπως το δερμάτινο, το αμάνικο, το oversized, το σταυροκουμπωτό, αυτό με το γιλέκο και άλλα που κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή την εμπειρία του να φοράς αυτό το δυναμικό σετ. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 7 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις το κοστούμι σου την άνοιξη του 2024, εμπνευσμένους από τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool κόκκινα παπούτσια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.