ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα πιο στιλάτα κόκκινα παπούτσια για την άνοιξη του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Τα πιο στιλάτα κόκκινα παπούτσια για την άνοιξη του 2024
Instagram/chloelecareux
Αν θέλεις να είσαι in fashion, τότε ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια είναι must αυτή την άνοιξη

Το κόκκινο είναι το χρώμα του χειμώνα του 2023 και της άνοιξης του 2024, αυτό το έχουμε «φωνάξει», γράψει, αναλύσει πάρα πολλές φορές. Το φλογερό κόκκινο μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος, να σου δώσει μια extra δυναμική και μια αίσθηση του «Δε φοβάμαι τίποτα, φοράω κόκκινο» από εκεί που δε το περίμενες. Φυσικά και αυτό το έντονο χρώμα θα είναι must και για τα παπούτσια μας.

Μπορεί να είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει η μονοχρωμία και ένα total red look δε τους τρομάζει καθόλου, μπράβο σου! Μπορεί να είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ντύνονται με πιο ήπια χρώματα και η σαρωτική δυναμική του κόκκινου δε τους ταιριάζει, αλλά θέλουν μια λεπτομέρεια στο σύνολό τους, πολύ σωστό! Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεσαι ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια. Δένουν το outfit, είναι αρκετά μακριά από το πρόσωπό σου και δεν τραβούν τόσο την προσοχή μέσα στο πλήθος, ενώ δίνουν μια «υποψία» σεξουαλικότητας και πολύ coolness αν φορεθούν με ουδέτερα χρώματα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 κόκκινα παπούτσια που θα λατρέψεις και θα θελήσεις να αποκτήσεις για την άνοιξη του 2024 -και όχι μόνο. Μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Envie shoes - Λουστρίνι μποτάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. MADE 94 - Δερμάτινη mary jane - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. CONVERSE - CHUCK TAYLOR ALL STAR - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Guess - Λουστρίνι γοβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. MADE 94 - Δερμάτινο slingback - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Envie shoes - Λουστρίνι stiletto - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.