CELEBRITIES

Η Χάιντι Κλουμ τόλμησε ένα total κόκκινο δερμάτινο look - Ποιον σου θυμίζει;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Οκτωβρίου 2023

Η Χάιντι Κλουμ τόλμησε ένα total κόκκινο δερμάτινο look - Ποιον σου θυμίζει;
GETTY IMAGES
Η Χάιντι Κλουμ δεν φοβάται να τολμήσει

Φυσικά και όλοι γνωρίζουν πλέον πως το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν. Κόκκινο σε λεπτομέρειες ή κόκκινο σε total look. Όταν είσαι όμως η Χάιντι Κλουμ, δεν σε καλύπτουν οι λεπτομέρειες, θέλεις όλο το πακέτο. Η μεγαλύτερη λάτρης του Halloween, στο αίμα της οποίας κυλάει το extravagant ξεκάθαρα αποφάσισε να μας δείξει πως όχι μόνο γνωρίζει ποιο είναι το χρώμα της σεζόν, αλλά και πως τολμάει να το φορέσει σε ένα total δερμάτινο look.

Η Χάιντι Κλουμ εθεάθη στο Los Angeles να φεύγει από το studio του America's Got Talent: Fantasy League με ένα showstopping κατακόκκινο look, που η αλήθεια είναι πως έφερνε λιγάκι στον αείμνηστο Μάικλ Τζάκσον από το Thriller. Ίσως είναι το επόμενο κοστούμι της και μας δίνει «τυράκια». Η Χάιντι λοιπόν φόρεσε ένα κόκκινο δερμάτινο bomber jacket μαζί με ένα δερμάτινο κόκκινο baggy παντελόνι, συνδυασμένα με ένα ζευγάρι κόκκινο δερμάτινες στιλέτο μπότες. Φωτιά στα κόκκινα; Και λίγα λέμε!

Jenny.Gr

Συνεχίζοντας το κόκκινο θέμα, φυσικά και τα νύχια θα ήταν ακριβώς στην ίδια απόχρωση, αλλά η έκπληξη ήρθε με την κροκί Birkin τσάντα που ξεχώριζε μέσα στην «κόκκινη θύελλα».

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.