ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ψηλοτάκουνες γόβες για βραδινές εμφανίσεις - 4 cool παπούτσια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Ψηλοτάκουνες γόβες για βραδινές εμφανίσεις - 4 cool παπούτσια
Instagram/clairerose
Τα πιο cool και θηλυκά παπούτσια για τις βραδινές σου εμφανίσεις

Επειδή ο χειμώνας σιγά σιγά μας αφήνει, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε πως μπαίνει και η άνοιξη, αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο ενδυματολογικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το να ντυθούμε μας δυσκολεύει λιγάκι περισσότερο από ότι πριν, διότι δεν μπορούμε ακριβώς να «ντυθούμε για την εποχή». Από τη μια θεωρούμε πως π.χ. το βελούδο είναι χειμωνιάτικο ύφασμα, από την άλλη τα παλ floral είναι πολύ ανοιξιάτικα, οι over-the-knee μπότες είναι για τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα slingbacks πιο light παπούτσια.

Υπάρχουν όμως κάποια παπούτσια τα οποία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εποχή και αν αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο λόγος φυσικά για τις ψηλοτάκουνες γόβες. Αυτό το στιλάτο και θηλυκό παπούτσι που αναβαθμίζει κάθε σύνολό μας είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο που βιώνουμε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο cool ψηλοτάκουνες γόβες για τις βραδινές σου εμφανίσεις, τις οποίες μπορείς να αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Aldo - Με pillow walk - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Elisabetta Franchi - Με διαφάνεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Michael Kors - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Tsakiris Mallas - Με χρυσή λεπτομέρεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.