ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Date night: 6 looks που θα σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ και να βγεις ραντεβού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Φεβρουαρίου 2024

Date night: 6 looks που θα σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ και να βγεις ραντεβού
Instagram/chloelecareux
Σου έχουμε τα 6 πιο cool και στιλάτα looks για το επόμενο ραντεβού σου

Όσα χρόνια και αν είσαι σε σχέση με το έτερόν σου ήμισυ, δεν πρέπει -και οι δύο- να παραμελείτε τη ρομαντική πλευρά της σχέσης σας. Μιλάμε για μερικά ραντεβού μέσα στον μήνα, μόνο οι δύο σας, τα οποία θα φουντώσουν τη φλόγα και θα σας δώσουν τη ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, χωρίς αντιπερισπασμούς, με νέα ερεθίσματα. Πολύ καλές επιλογές είναι σίγουρα τα εστιατόρια, τα μπαράκια ή μια απλή βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

Σε αυτά τα ραντεβού προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να συμπεριφερθείς όπως στην αρχή της σχέσης -οκ, ίσως χωρις την αγωνία. Δώσε έμφαση στο look σου και δημιούργησε μια εικόνα που αντιπροσωπεύει εσένα, αλλά στην «ραντεβουδιάρικη» εκδοχή σου. Αν και μόνο που το σκέφτεσαι λες «Δεν έχω τι να βάλω», σε έχουμε ήδη καλυμμένη. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε έμπνευση από τις «φίλες» μας στο Instagram για το επόμενο ραντεβού σου. Κράτα σημειώσεις και καλά να περάσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά λευκά πουκάμισα με ένα twist και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.