ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα μαύρα φορέματα που θέλεις από σήμερα στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα μαύρα φορέματα που θέλεις από σήμερα στη ντουλάπα σου
Instagram/chloelecareux
Τα μαύρα φορέματα της άνοιξης μπορούν να «τρυπώσουν» από σήμερα στη ντουλάπα σου

Ο Μάρτιος μπήκε, η θερμοκρασία είναι ξεκάθαρα ανοιξιάτικη, η ώρα σε λίγες ημέρες θα αλλάξει και όλα μοιάζουν να ανθίζουν σιγά σιγά. Τα καταστήματα ήδη έχουν ξεκινήσει να διακοσμούν τις βιτρίνες τους με ανοιξιάτικα ρούχα και εμείς να βρίσκουμε τρόπους να τα σετάρουμε από τώρα και να τα μπλέκουμε με πιο χειμερινά. Από τα πιο versatile και διαχρονικά κομμάτια της άνοιξης είναι φυσικά τα μαύρα φορέματα.

Τι πιο σικάτο, κομψό και cool από τα μαύρα φορέματα μια ηλιόλουστη ημέρα; Μπορούν να συνδυαστούν σε πάρα πολλά αντικείμενα και ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, όπως λευκά πουκάμισα, κολάν, λεπτά ζιβάγκο, πλεκτά cardigans, μακριά φούτερ και oversized σακάκια. Αν θέλεις και εσύ να «παίξεις» με μαύρα ανοιξιάτικα φορέματα από σήμερα και να τα χαρείς όσο γίνεται περισσότερο, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε με ένα απλό κλικ το αγαπημένο σου. Καλά ψώνια!

1. Liviana Conti - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. HUGO - Από ελαστικό πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Bill Cost - Σεμιζιέ σατέν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Sandro - Με λεπτομέρειες από στρας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Weekend Max Mara - Midi με ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.