ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Scandi winter: 7 χειμερινά looks που λατρεύουν οι Σκανδιναβές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιανουαρίου 2024

Scandi winter: 7 χειμερινά looks που λατρεύουν οι Σκανδιναβές
Instagram/hoskelsa
Τα στιλάτα χειμερινά looks που εμπιστεύονται οι πιο fashionable Σκανδιναβές

Οι Γαλλίδες έχουν αυτό το «je ne sais quoi». Την ικανότητα δηλαδή να ντύνονται με ένα διαφορετικό και μοναδικό τρόπο, να φαίνεται ότι απλά έβαλαν ό,τι βρήκαν και να παραμένουν εξαιρετικά στιλάτες, κομψές και φυσικά σύγχρονες. Υπάρχουν όμως και οι Σκανδιναβές. Αυτές οι γυναίκες που τα τελευταία χρόνια έγιναν γνωστές για το δικό τους χαρακτηριστικό look, επηρεάζοντας ολοένα και περισσότερο τις τάσεις της μόδας.

Οι Σκανδιναβές έχουν έναν πολύ δικό τους τρόπο να συνδυάζουν τα κομμάτια της ντουλάπας τους. Τα πατρόν που επιλέγουν είναι κατά βάση απλά, αλλά πάντα με ένα σύγχρονο twist, τα χρώματα είναι συνήθως ουδέτερα και τα αξεσουάρ τους έντονα. Δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στις υφές. Δεν είναι τυχαίο που η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης έχει γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον και άνθρωποι της μόδας «τρέχουν» να παρακολουθήσουν τα shows της. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν σου βρήκαμε 7 χειμερινά looks από τις Σκανδιναβές «φίλες» μας στο Instagram, ώστε να εμπνευστείς και να ενσωματώσεις και εσύ κάποια στοιχεία τους στο στιλ σου. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο cool μαύρες, χαμηλοτάκουνες μπότες και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.