ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2022: Τα hair trends που πρωταγωνίστησαν στο catwalk


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2022

Hautes Grecians 2022: Τα hair trends που πρωταγωνίστησαν στο catwalk
Photo credits:Αλίνα Κέκη
Οι κορυφαίοι hair experts της L’Oréal Professionnel Paris συμμετείχαν στο Hautes Grecians 2022 και έφεραν τα πιο elegant και κομψά hair trends στην πασαρέλα

Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία υπέροχη εμπειρία για τους πάνω από 900 καλεσμένους με το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα να αγκαλιάζουν το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και το μπλε να δεσπόζει στον χώρο.

Οι σχεδιαστές που γέμισαν με στιλ και ομορφιά τη βραδιά ήταν οι: Sotiris Georgiou, 240791ek by Eleni Kavvada, Deux Hommes, Atelier Loukia και ένα αφιέρωμα στη Sophia Kokosalaki, από τον fashion expert Μιχάλη Πάντο.

Σε αυτό το επιβλητικό runway τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε η L’Oréal Professionnel Paris, η κορυφαία επαγγελματική μάρκα που βρίσκεται πάντα στα backstage των σημαντικότερων fashion events.

Άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα και την κομμωτική τέχνη, για περισσότερο από έναν αιώνα, η L‘Oréal Professionnel Paris δε θα μπορούσε να λείπει από τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, που φέτος στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν για τα έργο του ΕΛΙΖΑ.

Jenny.Gr
Photo credits: Γιώργος Κωστιάνης

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L'Oréal Professionnel Paris, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων, πρωτοπορεί αναπτύσσοντας καινοτόμα προιόντα και φέρνοντας πρώτη όλες τις νέες τάσεις γύρω από τα μαλλιά. Γεννημένη στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, η L'Oréal Professionnel Paris συνεργάζεται και και συν-δημιουργεί με τους κορυφαίους hair artists στον κόσμο, έχοντας πάντα ως έμπνευση αυτό το «je ne sais quoi» που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα τη γαλλική κομψότητα.

Η L’Oréal Professionnel Paris απέδειξε για μία ακόμη φορά πώς γνωρίζει να δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά και έδωσε τη δική της μοναδική σφραγίδα στο 4ο Hautes Grecians. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες κομμωτικές ομάδες: Mod’s Hair, Haute Coiffure Francaise Ελλάδος και #LOREALPRO Artists επιμελήθηκε τα stylish χτενίσματα που είδαμε στο catwalk.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Τα σεσουάρ πήραν φωτιά στα backstage και τα προϊόντα της L’Oréal Professionnel Paris ήταν παντού. Οι hair stylists έβγαλαν όλη τη δημιουργικότητά τους στα μαλλιά των μοντέλων και το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό!

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη
Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη
Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Τι είδαμε λοιπόν στο φετινό catwalk;

Ανάλαφρες μπούκλες, sexy wet looks αλλά και αριστοκρατικά σινιόν πρωταγωνίστησαν και έκλεψαν την παράσταση. Το relaxed hairstyle ήταν το κύριο στοιχείο όλων των hair looks, δηλαδή μαλλιά επιμελώς ατημέλητα που δείχνουν ότι στεγνώνουν φυσικά και δεν χρειάζονται έντονο styling.

Sotiris Georgiou Χ Haute Coiffure Francaise Ελλάδος

H Haute Coiffure Francaise Ελλάδος αποτύπωσε το ρίσκο, τον αισθησιασμό και τη ζωτικότητα που είχαν οι δημιουργίες του Sotiris Georgiou μέσα από ανάλαφρα wet & dry looks σε μαλλιά φυσικά και οργανικά.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Deux Hommes Χ #LOREALPRO Artists & Haute Coiffure Ελλάδος

Οι #LOREALPRO Artists μαζί με την Haute Coiffure Ελλάδος δημιούργησαν για το runway των Deux Hommes προσωποποιημένα looks με έμπνευση το κάθε ρούχο ξεχωριστά και με μια δόση glam, με στόχο να αποθεώσουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ελένη Καββάδα Χ Σταύρος Λιάρος & #LOREALPRO Artists

Τα χαλαρά σινιόν και τα φυσικά looks που επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος, #lorealpro Content Creative Partner μαζί με τους #LOREALPRO Artists, ανέδειξαν τις ανατρεπτικές και επιβλητικές δημιουργίες της νέας σχεδιάστριας Ελένης Καββάδα και του brand 240791ek.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Atelier Loukia Χ Mod’s Hair

Οι ονειρικές δημιουργίες του Atelier Loukia ολοκληρώθηκαν με αιθέριες και θηλυκές δημιουργίες και στα μαλλιά, με την υπογραφή της κομμωτικής ομάδας των Mod’s Hair.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Τribute στη Σοφία Κοκοσαλάκη Χ Haute Coiffure Francaise Ελλάδος

Για το συγκινητικό tribute στη Σοφία Κοκοσαλάκη, η ομάδα της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος δημιούργησε looks με αυστηρά σινιόν που ανέδειξαν απόλυτα την αισθητική της θρυλικής σχεδιάστριας.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Τα χτενίσματα ολοκλήρωναν υπέροχα τις δημιουργίες των σχεδιαστών και όλοι οι experts έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άρτιο fashion show!

Jenny.Gr

Μάλιστα, 3 από τους top hair experts της L’Oréal Professionnel Paris: o Σταύρος Λιάρος, ο Μαρμαράς Ιωάννης και ο Σταμάτης Καραΐσκος αποκάλυψαν στη beauty editor του #jennygr , Ελένη Τσούτση πώς εμπνεύστηκαν τα χτενίσματα που δημιούργησαν για τον κάθε σχεδιαστή.


«Για περισσότερο από έναν αιώνα, η L'Oréal Professionnel Paris συν-δημιουργεί μαζί με τους κορυφαίους artists στον κόσμο ώστε να προσφέρει σε κάθε γυναίκα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Το Hautes Grecians αποτελεί έναν εμβληματικό θεσμό όπου η τέχνη, σε κάθε της μορφή, συναντά τη μόδα για καλό σκοπό, επιβεβαιώνοντας ότι η δημιουργία και η έμπνευση είναι ανεξάντλητες», δήλωσε o Γιώργος Ματέλλας, Διευθυντής Μάρκας L’Oréal Professionnel Paris.

Το Ηautes Grecians λοιπόν επέστρεψε ανανεωμένο γεμάτο με εικόνες μόδας και ομορφιάς και εμείς δεν έχουμε παρά να εμπνευστούμε!

Jenny.Gr

Until next time…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.