ΣΤΙΛ RUNWAYS

Taste The Fashion: Βρεθήκαμε στο backstage του πιο πρωτοποριακού fashion dinner


1 Ιουνίου 2016

218898.jpg

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, μόδα και γαστρονομία συναντήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην πρωτοποριακή εκδήλωση Taste The Fashion, αυτή τη φορά στο Hilton Αθηνών. Σκοπές του δείπνου - fashion show, που φέτος είχε σαν κεντρικό concept «In The Wild», η στήριξη του έργου του «ΕΛΙΖΑ Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού». Το fashion team του jenny.gr βρέθηκε στο backstage της διοργάνωσης όπου όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις επικρατεί ο πιο ωραίος δημιουργικός αναβρασμός. Οι κορυφαίοι Νικόλας Βιλλιώτης και Βαγγέλης Θώδος που επιμελήθηκαν τα χτενίσματα και το μακιγιάζ αντίστοιχα, και ο fashion editor Μιχάλης Πάντος που επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε τη βραδιά, δημιούργησαν όπως πάντα ένα άψογο fashion show.

218877

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του Balthazar και του Different & Different, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών εμπνεύστηκαν από τις μοναδικές συλλογές 3 ξεχωριστών οίκων της διεθνούς μόδας που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από το κατάστημα TSERKOV, το οποίο εγκαινιάζεται φέτος στη Μύκονο, μετά την επιτυχία που γνωρίζει στη Ζυρίχη.

218822

Γρηγόρης Τριανταφύλλου, Μαριάννα Σμπώκου, Χαρά Καίσαρη, Δημήτρης Αλεξάκης

Έτσι, παράλληλα με τις μοναδικές γευστικές προτάσεις των τριών κορυφαίων chefs, παρουσιάστηκαν στην ίδια εκδήλωση οι συλλογές της νεοζηλανδής Emilia Wickstead, αγαπημένης σχεδιάστριας της Δούκισσας του Cambridge, της Roksanda Ilincic, την οποία επιλέγουν για τις βραδινές τους εμφανίσεις οι σημαντικότερες διεθνείς trend-setters, από τη Michelle Obama και τη Gwyneth Paltrow ως τη Lady Gaga, και της θρυλικής γιαγιάς της πανκ Vivienne Westwood, οι δημιουργίες της οποίας παραμένουν πάντα ανατρεπτικές και προκλητκές.

218894

Ο Χριστόφορος Πέσκιας άνοιξε το δείπνο με «Καραμελωμένο χέλι με πουρέ παντζάρι, σπαράγγια και σάλτσα από στραγγιστό γιαούρτι», ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η  καλοκαιρινή συλλογή της Emilia Wickstead για το 2016, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 50, αλλά με μία μοντέρνα παιχνιδιάρικη προσέγγιση και κύρια χαρακτηριστικά της την απλότητα και την άνεση στις γραμμές.

218896

Ο Κώστας Αθανασίου ανέλαβε το κυρίως πιάτο της βραδιάς εμπνεόμενος από την καλοκαιρινή συλλογή της Vivienne Westwood, μια συλλογή που θυμίζει ανέμελες διακοπές με χαλαρά φορέματα με παιχνιδιάρικες πτυχές και παστέλ ρίγες, φλοράλ κομμάτια σε γλυκούς χρωματισμούς, perfect style blazers και φαρδιά καπέλα, που συνθέτουν την τέλεια «βαλίτσα» για μια ξέγνοιαστη απόδραση γεμάτη στυλ.

218897

Το δείπνο έκλεισε ο Στέλιος Παρλιάρος με το απολαυστικό επιδόρπιο «Global», το οποίο συνόδευσε ιδανικά το dessert cocktail Campari Negroni, ενώ το κοινό παρακολουθούσε την συλλογή του Οίκου Roksanda. Μια συλλογή που συνδυάζει ασύμμετρα σχέδια και αυστηρές γραμμές, και περιλαμβάνει από τις κλασικές της μακριές δημιουργίες σε A-line μέχρι απλά, ρομαντικά σχέδια με ρευστή σιλουέτα σε ροζ, μπλε, κίτρινο και μαύρο.

218880

Η πρωτοποριακή αυτή σύμπραξη που φέτος πραγματοποιήθηκε «In the Wild», θέλοντας να ταξιδέψει το κοινό της στα μαγευτικά χρώματα και τη γοητεία της αφρικανικής σαβάνας, παρουσιάστηκε στο μοναδικά διακοσμημένο από τη Μυρτώ Πεζούλα και την Rtdeco, ballroom του Hilton, και σε πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων. Ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα από σημαντικούς εκπροσώπους της επιχειρηματικής ζωής της χώρας, λάτρεις της μόδας και της γαστρονομίας, αλλά και αγαπημένους καλλιτέχνες και παρουσιαστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση εκτιμώντας την αξία τόσο μιας πρωτότυπης και υψηλής αισθητικής εμπειρίας όσο και αυτήν της κοινωνικής προσφοράς.

IMG_8375

Mε τη συμμετοχή τους στο «Taste the Fashion In the Wild» στήριξαν παράλληλα τη μεγάλη Εκστρατεία κατά της κακοποίησης ανηλίκων που ξεκινάει το ΕΛΙΖΑ, μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα. Ο στόχος της Εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση της κοινωνίας και η επιμόρφωση των επαγγελματιών που κατά οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με παιδιά. Μέχρι στιγμής και χάρη στην ευαισθησία όλων όσων συμμετείχαν στις 3 πρώτες διοργανώσεις, το «Taste the Fashion» έχει συγκεντρώσει συνολικά το σημαντικό ποσό των €100.000, χάρη στο οποίο πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης στο Σπίτι Φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, ενισχύθηκε ο Ξενώνας του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και χρηματοδοτήθηκε η δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένης παιδικής χαράς στο χώρο του Κέντρου της «ΕΛΕΠΑΠ» Αθήνας.

[gallery-625349]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.