ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping guide: 4 κομμάτια για το πιο ωραίο ανδρόγυνο look


MMEINTANI

24 Ιανουαρίου 2017

abaca-533683-086.jpg

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το androgynous trend, το οποίο εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρείται ό,τι πιο κομψό και παράλληλα θηλυκό (κι ας μην το πιστεύει κανείς με το που το ακούει). Το να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο ντύσιμο δεν χρειάζεται πολλά και εκεί έγκειται τόσο η ευκολία του όσο κα ιη διαχρονικότητά του. Προσωπικά το αγαπώ γιατί κινείται και σε πιο μίνιμαλ μονοπάτια που όπως μάλλον ξέρετε μέχρι στιγμής, είναι από τα αγαπημένα μου στιλ στο ντύσιμο. 

Αυτά είχα στο μυαλό όταν σκεφτόμουν να ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα μου τώρα που διανύουμε και περίοδο εκπτώσεων και όχι μόνο δεν χρειάστηκε να πάω στα μαγαζιά αλλά τα βρήκα όλα μαζεμένα στον αγαπημένο μου προορισμό για shopping www.wyoustores.com. Εκτός από τις super εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 50% και μας δίνουν την ευκαιρία να βάλουμε ακόμα περισσότερα statement pieces στη ντουλάπα μας, βρήκα εύκολα και γρήγορα 4 κομμάτια-κλειδιά για ένα ανδρόγυνο και ταυτόχρονα πολύ sexy outfit που έχω σκοπό να το αξιοποιήσω όσο περισσότερο γίνεται. 

Το blazer

Σακάκι με μεγάλο πέτο, J'aime les garcons (βρείτε το εδώ)

Το top

Ασύμμετρο τοπ με ruffles, J'aime les garcons (βρείτε το εδώ

Το παντελόνι

Cropped παντελόνα, My Tiffany (βρείτε την εδώ)

Τα παπούτσια

Δερμάτινα Oxfords, Frau (βρείτε τα εδώ)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.