ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα 5 ανοιξιάτικα κομμάτια που φοριούνται από τώρα


MMEINTANI

31 Μαρτίου 2018

abaca-564859-05193992.jpg

Αυτό στο μυαλό μου σημαίνει ότι ναι μεν συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε κομμάτια που μας κρατάνε ζεστές στο κρύο αλλά ανάμεσα σε όλα τα άλλα, μπορούμε να ενσωματώσουμε και μερικά πιο ανάλαφρα items, με πιο ανοιξιάτικο χαρακτήρα, που όμως κανείς δεν λέει ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε από τώρα. Ποια είναι αυτά;

Ανοιξιάτικα παστέλ

Απαλό ροζ, baby blue ή ανοιχτό κίτρινο είναι μερικές μόνο από τις χρωματικές επιλογές που μπορείτε να προσθέσετε στα looks σας χωρίς να δείχνουν παράταιρα μες στον χειμώνα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το ροζ χρώμα κάνει θραύση στο street style ήδη από το φθινόπωρο.

Rainbow stripes

Η πιο χαρούμενη εκδοχή του ριγέ μοτίβου που θυμίζει κατεξοχήν πιο ανοιξιάτικα outfits και θα σας φτιάξει τη διάθεση ακόμα και σε μικρές δόσεις.

Η αγαπημένη τζιν σαλοπέτα

Με ένα ωραίο top από μέσα μπορεί να φορεθεί ακόμα και τον χειμώνα, από το πρωί ως το βράδυ. Φορέστε τη στο γραφείο με ένα ωραίο σακάκι και το βράδυ με ένα leather jacket για πιο ροκ αποτέλεσμα. Και η εποχή που θα την φοράμε χωρίς τίποτα άλλο, πλησιάζει.

Τα ταιριάζουν-με-όλα λευκά sneakers

Φυσικά έχουν μπει στα καθημερινά μας looks ανεξαρτήτου εποχής, το λευκό χρώμα όμως πάντα παραπέμπει σε πιο ανάλαφρα looks. Είμαι σίγουρη ότι ήδη είναι απαραίτητο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματός σας γι' αυτό συνεχίστε να τα επιλέγετε ακόμα και για τις βραδινές σας εμφανίσεις - θυμηθείτε κιόλας πώς μπορείτε να τα διατηρείτε πάντα πεντακάθαρα.

Ένα sleeveless γιλέκο

Με ακόμη ένα jacket από μέσα, θα σας χαρίσει το πιο ωραίο layering, μέχρι η θερμοκρασία να επιτρέπει να τα φοράμε σκέτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.