ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Better not! Τα 4 φθινοπωρινά trends που δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Αυγούστου 2023

Better not! Τα 4 φθινοπωρινά trends που δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις
Instagram/zinafashionvibe
Καλύτερα να αποφύγεις αυτά τα 4 φθινοπωρινά trends

Το ξέρεις και εσύ, το ξέρουμε και εμείς πως κάθε σεζόν υπάρχουν κάποια μεγάλα trends και πάρα πολλά -μα πάρα πολλά- πιο μικρά trends ή αλλιώς micro trends. Όλο αυτό γίνεται πιο έντονο μέσα από τα social media και ειδικά το TikTok, το οποίο ενδείκνυται για τη δημιουργία ολοένα και περισσότερων micro trends.

Προφανώς μέσα σε αυτό το χάος, όταν πας για ψώνια δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να πάρεις και τι να αφήσεις. Στο μυαλό σου τρέχουν τόσες πολλές εικόνες, που μερικές ακόμα δεν ξέρεις αν πραγματικά σου αρέσουν ή απλά σου αρέσουν επειδή τις έχεις δει 1.000.000 φορές. Δύσκολο task, αν ειδικά δεν έχεις δημιουργήσει ακόμα κάποιο προσωπικό στιλ και «ψάχνεσαι» μέσα από τα trends και τους online στιλίστες.

Για να αποφύγεις λοιπόν να ξοδέψεις τα χρήματα σου σε κομμάτια που -κατά πάσα πιθανότητα- δε θα φορεθούν πάνω από μια, δύο σεζόν ή σε κομμάτια που τα αγόρασες μέσα στη θολούρα της στιγμής, σου έχουμε τη λύση. Δοκίμασε να ψωνίσεις διαχρονικά, κλασικά κομμάτια που θα αντέξουν στο τεστ του χρόνου ή που πραγματικά οι σεζόν που θα τα φορέσεις μπορεί να ξεπερνούν και τις δέκα. Δες στην παρακάτω λίστα τα δικά μας «όχι» σε 4 φθινοπωρινά trends και κράτα σημειώσεις!

Λέμε όχι: Στο έντονο ροζ της Barbie

Λέμε ναι: Στα γήινα χρώματα

Λέμε όχι: Στα crop tops

Λέμε ναι: Στα oversized πουκάμισα

Λέμε όχι: Στις micro mini φούστες

Λέμε ναι: Στις αέρινες maxi φούστες

Λέμε όχι: Στα cargo παντελόνια

Λέμε ναι: Στα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια

Δες στην παρακάτω gallery την aw 2023 συλλογή του οίκου Chanel!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.