ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spring mood: 5 τρόποι να φορέσεις το πιο versatile κομμάτι της άνοιξης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Απριλίου 2024

Spring mood: 5 τρόποι να φορέσεις το πιο versatile κομμάτι της άνοιξης
Instagram/leiasfez
Ένα από τα πιο versatile κομμάτια της άνοιξης είναι ήδη στην ντουλάπα σου

Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και αν δεν έχεις ανεβάσει ακόμα τα χειμωνιάτικα στο πατάρι, καιρός είναι να ξεκινήσεις. Θυμήσου τι έχεις φυλαγμένο και δημιούργησε νέους, έξυπνους και στιλάτους συνδυασμούς για τα καθημερινά looks σου και όχι μόνο. Ένα κομμάτι όμως που θα σε βοηθήσει πολύ σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ήδη στη ντουλάπα σου και δεν είναι άλλο από το γαλάζιο πουκάμισο.

Το γαλάζιο πουκάμισο είναι ένα ρούχο που το φοράς όλες τις εποχές του χρόνου, από τον χειμώνα με layering, την άνοιξη ως top, το καλοκαίρι ως πανωφόρι και το φθινόπωρο πάλι ως top. Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς να το συνδυάσεις και για το πώς να το κάνεις cool, σύγχρονο και κομψό. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για oversized, ανδρικό ή μεσάτο. Για την άνοιξη εμείς βρήκαμε με τη βοήθεια των «φίλων» μας από το Instagram 5 looks με γαλάζιο πουκάμισο, τα οποία θέλεις να αντιγράψεις σήμερα κιόλας. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.