UPDATE

Ριάνα: Έτσι απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και το καλοκαίρι - Οι στιγμές από τα νησιά Barbados


JTeam

3 Ιουλίου 2023

Ριάνα: Έτσι απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και το καλοκαίρι - Οι στιγμές από τα νησιά Barbados
Splash News
Με λίγο κόκκινο κραγιόν, wavy μαλλιά και ένα δροσιστικό ποτό -όλα γίνονται καλύτερα

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη τους καλοκαιρινούς μήνες, ίσως να μην είναι και η πιο άνετη υπόθεση. Για την Ριάνα όμως, μια επίσκεψη στον τόπο καταγωγής της, δηλαδή στα νησιά των Barbados, είναι η λύση για καλοκαιρινές και ξέγνοιαστες στιγμές.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη φορά, η διάσημη σταρ επέλεξε για τις διακοπές της, τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, αλλά και δεν χάνει ευκαιρία να αναδεικνύει. Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, η Ριάνα ποζάρει με παιδιά και κατοίκους της περιοχής, απολαμβάνει δροσερά ποτά, αλλά και φαίνεται να είναι σε πολύ καλή και καλοκαιρινή διάθεση.

Μια jean φούστα, ένα μαύρο κρόπ τοπ, αλλά και ένα ψάθινο καπέλο, ήταν όλα όσα χρειάζονταν για την εμφάνιση της, ενώ το κόκκινο κραγιόν ήταν το μοναδικό στοιχείο από μακιγιάζ, που είχε επιλέξει η iconic σταρ.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή και η είδηση που αφορά την παραίτηση της Ριάνα, από CEO της "Savage X Fenty", για λόγους εγκυμοσύνης. Ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει δυναμικά τις καμπάνιες, και τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους, όπως ο Louis Vuitton.

Όσο πλησιάζει στον τοκετό και του δεύτερου παιδιού της, η Riri βρίσκει τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή, και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από την ζωή της και με τους fan της.