UPDATE

Η Μικαέλα Σίφριν δηλώνει “Swiftie” και εξηγεί τον ρόλο της μουσικής στο σκι


JTeam

15 Νοεμβρίου 2023

Η Μικαέλα Σίφριν δηλώνει “Swiftie” και εξηγεί τον ρόλο της μουσικής στο σκι
Η δύο φορές Ολυμπιονίκης του σκι αποκάλυψε πως είναι μεγάλη φαν της Τέιλορ Σουίφτ και εξήγησε για ποιο λόγο η μουσική γενικότερα την έχει βοηθήσει στη λαμπρή της καριέρα

Μία από τις διασημότερες αθλήτριες, αυτή τη στιγμή, η πρωταθλήτρια του σκι Μικαέλα Σίφριν, αποκάλυψε πως είναι Swiftie, δηλαδή πολύ μεγάλη φαν της Τέιλορ Σουίφτ και της μουσικής της.

Η Σίφριν, που έχει θίξει πολλές φορές σημαντικά ζητήματα γύρω από τον πρωταθλητισμό όπως η ψυχική υγεία, εξήγησε πως η μουσική είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής της αλλά και της καριέρας της.

«Ο ρυθμός με βοηθά στο σκι»

Η Σίφριν, μιλώντας στο Olympics.com, αφού αποκάλυψε πως πήγε σε συναυλία της Τέιλορ Σουφίτ και πέρασε υπέροχα, δήλωσε: «Πιστεύω πως είναι λαμπρή ως καλλιτέχνης η Τέιλορ Σουίφτ.

Νομίζω ότι η μουσική είναι πραγματικά βασικό κομμάτι της ζωής μου, του κόσμου μου και σίγουρα και των επιδόσεών μου στο σκι. Χρησιμοποιώ τη μουσική για να με βοηθήσει να ενθουσιαστώ για τον αγώνα. Χρησιμοποιώ τη μουσική για να με βοηθήσει να ηρεμήσω μετά από έναν αγώνα. Χρησιμοποιώ τη μουσική για να κλάψω πιο δυνατά όταν κλαίω ή για να γελάσω πιο δυνατά όταν θέλω να γελάσω.

Και σίγουρα για να βοηθήσω κάπως αυτόν τον χορευτικό ρυθμό που μπορεί να έχει το σκι. Νομίζω είναι πραγματικά χρήσιμο».

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι ο χορός, όπως και το σκι, είναι απλώς μια "έκφραση του σώματός σας": «Όλοι έχουν ένα στυλ σκι και νομίζω ότι όλοι έχουν επίσης από ένα στυλ χορού. Όπως εγώ τείνω να είμαι αρκετά άκαμπτη με τα χέρια μου όταν κάνω σκι, κάνω το ίδιο και όταν χορεύω».

Μάλιστα, ένα από τα «κρυφά» ταλέντα της Σίφριν είναι πως τραγουδάει πολύ καλά και παίζει και κιθάρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen