UPDATE

Οι πιο περίεργοι celebrities, σύμφωνα με το Reddit - Ανάμεσά τους ο Τζιμ Κάρεϊ


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2024

Οι πιο περίεργοι celebrities, σύμφωνα με το Reddit - Ανάμεσά τους ο Τζιμ Κάρεϊ
SPLASH via Ideal Image
Μερικές από τις διασημότερες προσωπικότητες του κόσμου δεν είναι καν καλοί άνθρωποι.

Ζούμε σε έναν κόσμο που λατρεύει να αντιμετωπίζει τους celebrities σαν είδωλα, κι όχι σαν ανθρώπους που απλώς εκτίθενται δημόσια λόγω της φύσης της δουλειάς τους. Παίρνουμε τα λόγια τους σαν Ευαγγέλιο επειδή τους συμπαθούμε εξαιτίας ενός ρόλου ή επειδή η φωνή τους μας αρέσει και ξεχνάμε ότι μερικές από τις διασημότερες προσωπικότητες του κόσμου δεν είναι καν καλοί άνθρωποι.

Στο Reddit, έγραψαν για celebrities που είναι αλλόκοτοι και κάπως τρομακτικοί, αν αναλογιστείς τι έχουν κάνει. Φυσικά και ανάμεσά τους είναι ο Γούντι Άλεν.

  • Τζέιμς Φράνκο. «Έψαχνε κορίτσια στο Instagram λες κι ήταν θηράματα και λέγεται πως πήγαινε σε μέρη που η νόμιμη ηλικία συναίνεσης για σεξ ήταν τα 16-17».
  • Τζάρεντ Λέτο. «Τον έχουν κατηγορήσει τόσες φορές για παρενόχληση και υπάρχουν αποδείξεις αλλά παραμένει ελεύθερος».
  • Γούντι Άλεν. «Περίμενε μέχρι να κλείσει τα 18 της η θετή κόρη του (αν θέλουμε το πιστεύουμε) και έκαναν σχέση αμέσως».
  • Μπιλ Κόσμπι (η προφανής απάντηση): «Ξέρετε, είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή. Σκέφτηκα ότι πολλοί μπορεί να έκαναν μήνυση για να πάρουν χρήματα. Αλλά μετά είδα ένα βίντεο από το The Cosby Show και αμέσως ο κατάλαβα. Εκεί, το παραδέχεται στον κόσμο αλλά δεν το ξέρει κανείς πέρα από εκείνον –χαρούμενος που τα μυστικά του είναι σε κοινή θέα».
  • Έζρα Μίλερ: «Κάτι πηγαίνει στραβά μαζί του και αναρωτιέμαι πώς δεν έχει χάσει δουλειές ως ηθοποιός. Ελπίζω πως το παιδί που κακοποίησε, βρίσκεται μακριά του».
  • Ρόμαν Πολάνσκι. «Όταν πήρε το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας, τον χειροκρότησαν όρθιοι. Ο Χάρισον Φορντ παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του κι έκανε ειδικό ταξίδι στο Παρίσι για να του το παραδώσει. Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο παιδόφιλους».
  • Τζόνι Ντεπ. «Πιστεύω ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι creepy… ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε με αυτά τα μηνύματα που έγραψε στην Άμπερ Χερντ. Κι εκείνη πιστεύω ότι είναι χάλια, βέβαια. Το γράφω για να μην μου επιτεθούν οι θαυμαστές του Ντεπ που πιστεύουν ότι μόνο εκείνος ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Κάποια στιγμή, έτσι φαινόταν… Αλλά όσο περισσότερα μάθαινα για εκείνον, τόσο καταλάβαινα ότι είναι τρομακτικός άνθρωπος. Κι εκείνη έχει τα θέματά της, αλλά δεν είναι χειρότερή του. Είναι τρομακτικό το πόσοι εξακολουθούν να τον θεωρούν καλό άνθρωπο. Και κάτι που δεν ήξερα, είναι ότι ο Ντεπ έκανε συλλογή από ναζιστικά σουβενίρ. Ψυχάκιας».
  • Άλφρεντ Χίτσκοκ. «Βασικά, έκανε stalking σε μερικές ηθοποιούς και προσπάθησε να ελέγξει τις χωές τους. Τους έλεγε τι μπορούν/επιτρέπεται να φάνε, πού επιτρεπόταν να πάνε και πού όχι. Έστελνε ανάρμοστα γράμματα στην Τίπι Χέρντεν για τον Άγιο Βαλεντίνο. Εκείνη υποστηρίζει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο και τη φίλησε –τον κατηγορεί και στη βιογραφία της για σεξουαλική επίθεση».
  • Τζιμ Κάρεϊ. «Ο Τζιμ Κάρεϊ για το βίντεο με την Έμμα Στόουν».

Αυτό είναι το βίντεο:

TAGS