UPDATE #NOW

5 συγκλονιστικοί λόγοι για να δείτε το Fortitude


31 Μαρτίου 2015

fortitude-980x6541.jpg

Και η ιστορία ξεκινάει αλλά, δεν είστε ποτέ σίγουροι τι θα γίνει στη συνέχεια. Γιατί στη μικρή κοινωνία του Fortitude, η καθημερινότητα δεν θα είναι ποτέ όπως πριν, εξαιτίας του φρικτού εγκλήματος. Αυτή η σειρά αξίζει να την παρακολουθήσουν όλοι, και οι λόγοι είναι πολλοί, γιατί όσο εξελίσσεται η υπόθεση τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα.

  • Σε αυτό τον τόπο, όλοι κουβαλούν όπλο, διότι οι πολικές αρκούδες είναι περισσότερες από τους κατοίκους, όμως δεν έχει υπάρξει ποτέ ένα βίαιο έγκλημα. Μέχρι τώρα, φυσικά. Γιατί ξαφνικά γίνεται ένας φόνος, όχι από αρκούδα, αλλά από ανθρώπινο χέρι. Και τότε όλα αλλάζουν, με την  ανησυχητική φρίκη του εγκλήματος να απειλεί το μέλλον της ίδιας της πόλης.
  • Ένα ανήλικο παιδί βγαίνει το βράδυ έξω στο κρύο και όταν γυρνά είναι σε άθλια κατάσταση. Έχει πάθει κρυοπαγήματα στα πόδια και έρχεται αντιμέτωπο με τον ακρωτηριασμό. Και καθώς εξελίσσονται όλα αυτά, οι γονείς ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.
  • Μαζί με τον φόνο βρίσκονται τα απολιθώματα ενός προϊστορικού μαμούθ και η υπόθεση περιπλέκεται. Το μυστήριο μεγαλώνει, δημιουργώντας ένα ξεκίνημα πολύ δυνατό, το οποίο εναλλάσσεται από ψυχολογικό σε μεταφυσικό και αστυνομικό θρίλερ. Από τη μια βλέπεις το πανέμορφο τοπίο της Αρκτικής και από την άλλη αναρωτιέσαι, αν το περιβάλλον μπορεί να σε σκοτώσει.
  • Υπάρχει βέβαια και ο Morton, ένας χαρακτήρας που αξίζει να παρακολουθείς. Είναι πολυμήχανος, διορατικός και ανακαλύπτει συνεχώς πράγματα, σε ένα περιβάλλον που δεν υπακούει στους κανόνες. Όπως στο ξενοδοχείο που ανακάλυψε ένα μυστικό...!
  • Και εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεσαι ξαφνικά αντιμέτωπος με μια τρομακτική στιγμή, όπου μια γυναίκα επιτίθεται στη μητέρα της με ένα πιρούνι, και εσύ απλά παρακολουθείς! Η σκηνή είναι αποκαλυπτική και θα καθηλώσει και τον πιο απαιτητό τηλεθεατή.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Αν ανυπομονείτε για τη συνέχεια, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συντονιστείτε κάθε Τετάρτη στις 21.00, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.  Μη το χάσετε, αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο φιλόδοξες σειρές της τηλεόρασης!