UPDATE #NOW

Εξαφανίστηκε μετά το πρώτο ραντεβού και εκείνη του έστειλε 65.000 μηνύματα


The Jennettes

11 Μαΐου 2018

photo-1488509082528-cefbba5ad692.jpg

Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε όλα όσα γνωρίζει το Facebook για εσάς

 

Την Τρίτη, η 31χρονη Jacqueline Ades από την Αριζόντα, συνελλήφθη και κατηγορείται για απειλή, καταδίωξη και παρενόχληση ενός ανώνυμου άντρα που γνώρισε μέσα από μία εφαρμογή γνωριμιών. Στην δική της εκδοχή της ιστορίας, ωστόσο, ήταν απλά "τρελή" και "ερωτευμένη".

Η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017, όταν η Ades βρέθηκε παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του συγκεκριμένου άντρα αφού εκείνος της είχε πει πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσουν τη σχέση τους πέρα από το πρώτο ραντεβού. Η αστυνομία έφτασε σύντομα και της είπε να φύγει, ωστόσο, αυτό δεν τη σταμάτησε από το να ξαναπάει τον Δεκέμβριο.

Αλλά τον Απρίλιο που πέρασε, η κατάσταση πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν η Ades διέρρηξε το σπίτι του και η αστυνομία την βρήκε να κάνει να μπάνιο στη μπανιέρα του. Στο μεταξύ, του έστελνε περίπου 500 μηνύματα τη μέρα, ένα από τα οποία έγραφε: "Μην τολμήσεις να με αφήσεις ποτέ... Θα σε σκοτώσω... Και δεν θέλω να γίνω δολοφόνος."

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Ades είπε επίσης πως θα την ενδιέφερε να φοράει κομμάτια του σώματός του και να κάνει μπάνιο στο αίμα του. Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, η Ades εξήγησε πως έστελνε τα μηνύματα όλη μέρα, αλλά εκείνος δεν απάντησε ποτέ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα