UPDATE #NOW

«Στο σφυρί» το πιο θρυλικό ρούχο της Marilyn Monroe


12 Αυγούστου 2018

20020609_dvc_s87_612.jpg

Πρόκειται για μία από τις πιο εμβληματικές κινηματογραφικές σκηνές του εικοστού αιώνα: η Marilyn Monroe στέκεται με τόλμη και γοητεία πάνω από μία σχάρα στο πεζοδρόμιο και λέει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο «ωωω, νιώθεις το αεράκι από το υπόγειο μετρό;». Την ίδια στιγμή, το λευκό της φόρεμα ανασηκώνεται και την τυλίγει, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και σφραγίζοντας τη φήμη της ως απόλυτο σύμβολο του σεξ.  

Ήρθε λοιπόν η ώρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, το φόρεμα αυτό να δημοπρατηθεί για μία ακόμα φορά, μαζί με διάφορα άλλα πολύτιμα memorabilia από την καριέρα της διάσημης ηθοποιού. Εκτός από το χαρακτηριστικό λευκό ρούχο που φορούσε στην ταινία του Billy Wilder «Επτά χρόνια φαγούρα», στο σφυρί βγαίνει και το «κορμάκι» που φορούσε η Marilyn στην ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές».  

Αλλά και το γεμάτο με σημειώσεις της ηθοποιού αντίγραφο του σεναρίου της ταινίας «Επτά χρόνια φαγούρα» και μία υπογεγραμμένη φωτογραφία, που θεωρείται η πρώτη που υπέγραψε ως «Marilyn» και όχι ως «Norma Jean», όπως ήταν το πραγματικό της όνομα.  

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα