UPDATE #NOW

Η Jennifer Coolidge έκανε σεξ με 200 άντρες και ευχαριστεί το American Pie γι' αυτό


JTeam

4 Αυγούστου 2022

Η Jennifer Coolidge έκανε σεξ με 200 άντρες και ευχαριστεί το American Pie γι' αυτό
Variety/Peggy Sirota
Η ηθοποιός δικαιώνεται στα 60 της κερδίζοντας μία υποψηφιότητα για Emmy για το "The White Lotus"

Το American Pie έγραψε τη δική του ιστορία στην κατηγορία ταινιών coming of age, αλλά κυρίως άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις μηλόπιτες. Αν βέβαια υπάρχει ένας ρόλος που έγινε διαχρονική αξία, αυτός είναι σίγουρα η "Stifler's mom", που υποδύθηκε καταπληκτικά η Jennifer Coolidge.

Jenny.Gr

Έγινε επισήμως η πρώτη MILF της μεγάλης οθόνης και απενοχοποίησε το σεξ με μεγαλύτερη γυναίκα (αν και οι πρωταγωνιστές τελείωναν το σχολείο). Μιλώντας στο Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το American Pie ήταν ο λόγος που η ερωτική ζωή της ήταν αρκετά δραστήρια εκείνη την περίοδο.

«Υπήρξαν τόσα οφέλη από εκείνη την ταινία. Θέλω να πω, κοιμήθηκα με 200 ανθρώπους που δεν θα γνώριζα αλλιώς». Η 60χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε άλλες 2 ταινίες, όπως το Legally Blonde, εκείνη την εποχή αλλά ακολούθησε μία 10ετία γεμάτη με οντισιόν. Η πρώτη υποψηφιότητα για Emmy ήρθε φέτος από τη σειρά White Lotus, η οποία θα επιστρέψει με δεύτερο κύκλο τον Οκτώβριο. Αν και δίστασε αρκετά μέχρι να πει το ναι, ο ρόλος που της έγραψε ο Mike White, την έπεισε να προχωρήσει. Και αν δείτε τη σειρά (η οποία είναι ούτως ή άλλως φανταστική) θα καταλάβετε γιατί.

«Αν υπάρχει κάτι που έχω κάνει σωστά στη ζωή μου, αυτό είναι η επιλογή σπουδαίων φίλων. Αν ο Mike δεν ήταν πετυχημένος και κάναμε το White Lotus σε ένα μικρό θέατρο με 10 δολάρια το εισιτήριο, και πάλι θα ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί. Γιατί ήταν ένας καταπληκτικός ρόλος που κανείς δεν πίστεψε ότι μπορώ να κάνω», προσθέτει.

«Ξέρω ότι τράβηξα όλη την προσοχή επειδή ήμουν η μαμά του Stifler και δεν πίστευαν στις ικανότητές μου. Και τώρα μου ζητούν να συμμετάσχω στα projects τους», εξομολογήθηκε η ηθοποιός που βλέπει ότι επιτέλους αναγνωρίζεται η αξία της.