UPDATE #NOW

Liam Neeson: Η σύζυγός του, του έδωσε τελεσίγραφο για να μην παίξει τον James Bond


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2023

Liam Neeson: Η σύζυγός του, του έδωσε τελεσίγραφο για να μην παίξει τον James Bond
Splash News
O ηθοποιός μίλησε για το τελεσίγραφο που δέχθηκε και έδωσε μερικές αχρείαστες λεπτομέρειες

Ο Liam Neeson κάποτε δέχθηκε πρόταση να υποδυθεί τον James Bond – στο GoldenEye, συγκεκριμένα, το 1995. Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο λόγος που αρνήθηκε, ήταν η σύζυγός του, Natasha Richardson, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2009 και του έδωσε ένα «τελεσίγραφο».

«Η λατρεμένη μου σύζυγος, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή της, μου είπε όταν γυρίζαμε το “Nell”: “Liam, θέλω να σου πω κάτι: Αν παίξεις τον James Bond, δεν παντρευόμαστε”. Οπότε την πείραζα, την πλησίαζα από πίσω και, σχηματίζοντας τα δάχτυλα μου σαν όπλο, τραγουδούσα το soundtrack του James Bond. Μου άρεσε τόσο να το κάνω», είπε.

Όλα καλά μέχρι εκεί – και θα μπορούσε να είχε μείνει εκεί, αλλά ο Neeson δεν ξέρει πού να σταματάει, μάλλον. Θεώρησε, λοιπόν, τέλεια ιδέα να πει πόσο τον ζήλευε εκείνη και πόσον ανταγωνισμό είχε, ή απλώς δεν το σκέφτηκε και παραήταν αυθόρμητος.

«Μου έδωσε τελεσίγραφο. Και το εννοούσε! Ελάτε τώρα, υπάρχουν τόσα πανέμορφα κορίτσια σε πολλές χώρες που μπαινοβγαίνουν στο κρεβάτι. Είμαι σίγουρος πως πήρε πολλές αποφάσεις βασισμένη σ’ αυτό», συνέχισε.

Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι και ο ηθοποιός μιλά συχνά για εκείνη. Στο Rolling Stones, μάλιστα, παραδέχθηκε πως δεν ήξερε «πώς να απαντήσει» μία ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον θάνατό της.

«Η ζωή συνεχίζεται. Η μητέρα της Natasha, η Vanessa, και η αδελφή της, κατά κάποιον τρόπο μετακόμισαν σπίτι μου, και είχα μία εξαιρετική βοηθό, την Joanna», είπε. «Ερχόταν κόσμος να βοηθήσει, κατάλαβες; Πάρα πολύ. Και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό».