UPDATE #NOW

Αλυσίδα burger της έδινε φαγητό όταν ήταν άστεγη. 25 χρόνια μετά, παντρεύτηκε εκεί «γεμάτη ευγνωμοσύνη»


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Αλυσίδα burger της έδινε φαγητό όταν ήταν άστεγη. 25 χρόνια μετά, παντρεύτηκε εκεί «γεμάτη ευγνωμοσύνη»
Instagram/ Washingtonpost
«Νιώθω τόσο ευγνώμων απέναντί τους γιατί μου συμπεριφέρονταν ανθρώπινα», λέει η Jamie West, η οποία ήταν άστεγη όταν ήταν έφηβη και το White Castle της παρείχε πάντα φαγητό

Ο γάμος της Jamie West σε ένα μπεργκεράδικο στην Arizona τον προηγούμενο μήνα, είναι η πιο φανταστική είδηση που έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό. «Ήταν η γιορτή που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έκανε, μεγαλώνοντας», όπως αναφέρει στη Washington Post και θα καταλάβεις γιατί, διαβάζοντας την ιστορία της.

Στα εφηβικά της χρόνια κατά τη δεκαετία του 1990, η Jamie ήταν άστεγη και «δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να επιβιώσει». Όπως εξομολογείται σήμερα, η ελπίδα για εκείνη γεννήθηκε στο πιο απροσδόκητο μέρος, στην αλυσίδα burger White Castle, όταν μία μέρα τους ζήτησε λίγο νερό. Τότε, εκείνοι τη γέμισαν με σακούλες από φαγητό. «Μετά από εκείνη τη μέρα, κάθε φορά που πεινούσα, ήξερα πού να πάω», θυμάται τώρα η 41χρονη Jamie.

«Σε όποιο White Castle κι αν πήγαινα, μου φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Πλενόμουν στο μπάνιο τους και πάντα με περίμενε φαγητό», περιγράφει, προσθέτοντας:

«Ήταν μια πράξη καλοσύνης που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

25 χρόνια μετά, όταν αρραβωνιάστηκε τον Drew Schmitt, η West ήξερε ακριβώς το μέρος που ήθελε να κάνει τον γάμο της και αυτό ήταν στο κοντινότερο White Castle από το σπίτι της! «Από τότε που άνοιξε, τρώμε εκεί δύο φορές τον μήνα και δέχτηκαν να κάνουμε εκεί τον γάμο μας δωρεάν».

Στις 5 Μαΐου, εκείνη και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν εκεί με 150 καλεσμένους ενώ η γαμήλια τούρτα τους ήταν ένα τεράστιο burger. Το ζευγάρι φόρεσε στέμματα και αντί για βέρες, έκανε τατουάζ από ένα κέλτικο δαχτυλίδι. Ο 57χρονος Schmitt νιώθει πολύ τυχερός που βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και έζησαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τόσο μοναδικό τρόπο.

Η West μεγάλωσε στην Arizona και από τα 4 της μεγάλωνε σε ανάδοχες οικογένειες. «Πάνω από 8 χρόνια, μπαινόβγαινα σε οικογένειες, είχα αλλάξει πάνω από 94, από τις οποίες πολλές ήταν αρκετά κακοποιητικές. Όταν ήμουν γύρω στα 12, το έσκασα από το παράθυρο του μπάνιου». Η ζωή της από τότε είχε αρκετούς εθισμούς στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και ήταν γεμάτη με δυσκολίες.

Στα 16 της, είδε τη ζωή της να αλλάζει εξαιτίας του White Castle όταν ζήτησε λίγο νερό. Είδε την καλή πλευρά των ανθρώπων και πίστεψε και πάλι ότι μπορεί να τα καταφέρει έξω στην κοινωνία, κάνοντας απεξάρτηση από τις ουσίες τον αμέσως επόμενο χρόνο.

Σήμερα, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον σύντροφο της ζωής της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα: «Μπορεί να ξεπεραστεί ό,τι βιώνετε. Μπορείτε να βρείτε την ελπίδα. Αφού μπόρεσα εγώ να απελυθερωθώ από τον πόνο και να νιώσω ευτυχισμένη, μπορείτε κι εσείς».

TAGS