UPDATE #NOW

Σε εντελώς φυσιολογικά νέα, Musk και Zuckerberg δίνουν ραντεβού για ξύλο στο Las Vegas


Στεφανία Παπαδημητρίου

22 Ιουνίου 2023

Σε εντελώς φυσιολογικά νέα, Musk και Zuckerberg δίνουν ραντεβού για ξύλο στο Las Vegas
Είναι τρολ; Είναι αλήθεια; Έπαθαν «Έλληνας τράπερ»; Κανείς δεν ξέρει

Σταμάτα ό,τι κάνεις, ήρθε η στιγμή για την απόλυτα φυσιολογική είδηση της ημέρας. Ο Mark Zuckerberg της Meta και ο Elon Musk του Twitter ίσως λύσουν τις διαφορές τους με τα χέρια τους. Κυριολεκτικά, μπορεί να πιαστούν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Musk απάντησε σε ένα tweet που κορόιδευε τον Zuck, στις 20 Ιουνίου. «Είμαι έτοιμος για μάχη σε κλουβί, αν είναι κι εκείνος, lol». Και λες «εντάξει, κλασικός Elon, παραληρεί για μία ακόμη φορά». Ε, τώρα πήρε και απάντηση.

Κάποιος χρήστης του Twitter έγραψε πως ο CEO της Meta κάνει jiu jitsu πια – πήρε και μετάλλιο, το ξέρουμε – και περιμέναμε να μείνει εκεί το θέμα. Έλα που ο Zuck πήρε το κινητό, μπήκε Instagram και έκανε story με screenshot την ανάρτηση του αιώνιου αντιπάλου του, κι από πάνω τη φράση «Στείλε μου το μέρος».

Νομίζεις ότι δεν μιλούσαν σοβαρά; Εκπρόσωπος του τελευταίου, δήλωσε στο Variety πως «το story μιλάει από μόνο του», ενώ ο Elon πρότεινε το Octagon στο Las Vegas, είπε πως έχει και μία εξαιρετική κίνηση στην οποία «απλώς ξαπλώνω πάνω από τον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα».

Οι δισεκατομμυριούχοι βαρέθηκαν και φέρονται σαν Έλληνες trappers; Είναι λυπηρό ή μας διασκεδάζει; Θα πιαστούν όντως στα χέρια; Πολλά τα ερωτήματα, λίγες οι απαντήσεις.