UPDATE #NOW

«Κι ακόμη ζω»: Το πρωινό του Elon Musk είναι πιο ανθυγιεινό από το δικό σου


JTeam

31 Μαρτίου 2023

«Κι ακόμη ζω»: Το πρωινό του Elon Musk είναι πιο ανθυγιεινό από το δικό σου
Ο δισεκατομμυριούχος θέλει ζάχαρη για πρωινό και είμαστε μαζί του

Ας πάρουμε ένα λεπτό κι ας φανταστούμε (χωρίς λόγο) τι μπορεί να τρώει ο Elon Musk για πρωινό. Φαίνεται άνθρωπος που πίνει ένα ποτήρι νερό, καφέ φίλτρου και ένα τσιγάρο, και μετά ξεκινά τη μέρα του στο γραφείο. Είναι πάμπλουτος, ωστόσο, οπότε θα μπορούσε να τρώει και κάτι υγιεινό που θα ετοίμαζε ο προσωπικός του σεφ. Αλλά όχι, το μόνο που θέλει, είναι ένα γλυκάκι.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Fountain Life, Peter Diamandis, προσπαθώντας να μας πείσει να ζήσουμε υγιεινά, έγραψε στο Twitter πως «η ζάχαρη είναι δηλητήριο». Κι ο Musk του απάντησε πως τρώει ένα ντόνατ κάθε πρωί. «Κι ακόμη ζω», πρόσθεσε – το ξέραμε ήδη, βέβαια. Μας αφήνει να το ξεχάσουμε και ποτέ;

«Ok Elon, θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Η ζάχαρη είναι αργό δηλητήριο», του απάντησε ο Diamandis.

Όχι ότι έχει καμία σημασία, βέβαια. Ο Elon έχει δηλώσει από το 2020, στον Joe Rogan (πού αλλού;) ότι προτιμά να τρώει νόστιμο φαγητό και να ζήσει λιγότερο – το ακούμε. Και δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος που έχει αδυναμία στα γλυκά. Ο Warren Buffett έπινε τουλάχιστον πέντε κουτάκια Coca-Cola την ημέρα. Μάλιστα, συνόδευε το πρώτο με μία σακούλα πατατάκια. Kι είναι 92 χρονών και ακόμη κοτσονάτος.

TAGS