UPDATE WHAT'S NEW

3+1 tips για να κρατήσουμε χαμηλά τη θερμοκρασία στο γραφείο


23 Ιουλίου 2020

3+1 tips για να κρατήσουμε χαμηλά τη θερμοκρασία στο γραφείο

Είναι καλοκαίρι, ναι! Κάποιοι από μας βέβαια ακόμη δουλεύουμε. Στο μυαλό μας, ωστόσο, τριγυρνά συνεχώς η μέρα που θα βρεθούμε στην παραλία να χαλαρώσουμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και να διασκεδάσουμε. Ώσπου να έρθει, όμως, αυτή η μέρα θα πρέπει να κάνουμε την καθημερινότητά μας στο γραφείο λίγο πιο εύκολη, χαλαρή και πιο δροσερή.

Μέχρι την καλοκαιρινή άδεια, λοιπόν, ας κάνουμε ένα twist στην καθημερινότητά μας για να περάσουν πιο ευχάριστα οι μέρες στο γραφείο και να έχουν και μία αύρα χαλαρή. Δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές, απλά λίγη ψυχραιμία, περισσότερη κατανόηση από την συνηθισμένη και μικρές απολαύσεις στο ενδιάμεσο του πηξίματος. 

Ευγένεια, χαμόγελα και υπομονή

Ξεκινάμε την ημέρα μας πάντα με χαμογελαστές καλημέρες και γεμάτοι ευγένεια. Ας οπλιστούμε, όμως, με κάποια παραπάνω υπομονή αυτές τις ημέρες. Γιατί; Γιατί πάντα θα υπάρχει κι εκείνος που τον ενοχλεί... το air condition. Έτσι, ας τον αντιμετωπίσουμε με χαμόγελο, τουλάχιστον για να μην «πάρουμε φωτιά». Είναι σίγουρο ότι με την καλή μας διάθεση και πάντα με θετικά vibes θα περάσει ευχάριστα η κάθε μας ημέρα. Ας μην ξεχνάμε ότι σύντομα θα είμαστε κι εμείς σε μια ξαπλώστρα και θα απολαμβάνουμε τον καλοκαιρινό ήλιο.

jenny.gr

Μουσική και ευχάριστη ατμόσφαιρα

Η μουσική πάντα βοηθά. Εκτός του ότι η μουσική κάνει πιο χαλαρή και ευχάριστη την ατμόσφαιρα στο γραφείο, έχει αποδειχθεί ότι μας κάνει και πιο αποδοτικούς.

jenny.gr

Το σωστό beat μας βοηθά να έχουμε καλύτερη διάθεση και έτσι η κάθε μερά στο γραφείο, θα είναι ένα παιχνιδάκι. Ετοιμάζουμε μια λίστα με τις αγαπημένες μας επιλογές από διάφορες δεκαετίες, έτσι για ποικιλία, κι έτσι δημιουργούμε μια ωραία ατμόσφαιρα με τους γύρω μας, ακόμα και αν αυτοί έχουν τα νεύρα τους γιατί δεν έχουν ακόμα φύγει για διακοπές. 

Face mist: Ιδανικό για την ανανέωσή μας 

Ένα face mist λειτουργεί σχεδόν ευεργετικά μέσα στην ημέρα και για όσο βρισκόμαστε στον χώρο του γραφείου. Μας ανανεώνει και είναι ιδανικό για να μας κρατά ενεργούς.

jenny.gr

Τα ενυδατικά σπρέι προσώπου έρχονται να δώσουν μέσα σε δευτερόλεπτα αυτό που η επιδερμίδα λαχταρά όσο τίποτε τις μέρες που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο: Βαθιά, αναζωογονητική ενυδάτωση, που ξέρουμε ότι είναι το μυστικό για να μένει φρέσκια και φωτεινή η επιδερμίδα μας.

Lunch break και μια ανάσα δροσιάς

jenny.gr

To lunch break μπορεί να μετατραπεί σε μια δροσιστική ανάσα μέσα στη μέρα. Πώς; Αφήνουμε το κινητό στην άκρη και μιλάμε με τους συναδέλφους μας περί ανέμων και υδάτων. Καλούμε κι αυτούς από το παραδίπλα γραφείο που ποτέ δεν μιλούν ή τους από κάτω που συνήθως συναντάμε μόνο στο ασανσέρ. Κι εδώ έρχεται η έκπληξη! Συντροφιά μας έχουμε την αγαπημένη μας Heineken 0.0 με τη μοναδικά υπέροχη γεύση και 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και η ανάσα δροσιάς που ψάχναμε, μόλις έφτασε.

Κάπου εδώ να πούμε ότι η Heineken 0.0, είναι η μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ και αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία της Heineken από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Το iconic λογότυπο της Heineken από πράσινο γίνεται μπλε και έτσι θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, η Heineken 0.0 έχει 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπίρα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο εύκολη την επιλογή της, είτε στο γυάλινο μπουκάλι 33cl είτε στο μεταλλικό κουτί (can) 33cl. 

#ToraMporeis! λοιπόν, να πίνεις την αγαπημένη σου μπίρα #Heineken0.0 και στο γραφείο, κάπου ανάμεσα στα τελευταία - πριν τις διακοπές - meetings και στα ατελείωτα emails. Σε όποια μορφή και να την επιλέξεις (μπουκάλι ή κουτάκι), όποια ώρα της ημέρας κι αν θες να την απολαύσεις στο ποτήρι σου θα έχεις μία φρουτώδη μπίρα με ένα διακριτικό άρωμα βύνης που θα σε ξεδιψάσει.