WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 αλήθειες που πρέπει να ξέρει κάθε κορίτσι που είναι single αυτές τις γιορτές


Μάγκυ Πετροπούλου

17 Δεκεμβρίου 2023

4 αλήθειες που πρέπει να ξέρει κάθε κορίτσι που είναι single αυτές τις γιορτές
Pexels
Ταυτίσου μαζί μου

Αν και εσύ είσαι single αυτές τις γιορτές τότε αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει απόλυτα.

Διάβασε παρακάτω και ταυτίσου μαζί μου.

Πήγαινε πρώτη στο πάρτι που γίνεται στο γραφείο σου για τα Χριστούγεννα

Jenny.Gr
Pexels

Ε, αν σου αρέσει ένας συνάδελφος τότε αυτή είναι η σούπερ ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Μίλησέ του ήρεμα και χαλαρά και δείξτου απλά το ενδιαφέρον σου -ναι, αυτό που τόσο καιρό δεν τολμούσες.

Αν δεις ότι ανταποκρίνετε, τότε πρότεινέ του να συνεχίσετε τη βραδιά οι δυο σας. Αν πάλι όχι, τότε δεν έγινε και κάτι, σκέψου πως γνώρισες έναν άνθρωπο καλύτερα και γύρισε σπίτι σου πιο... γεμάτη.

Μείνε μακριά από οικογενειακές συγκεντρώσεις (αν πας να είσαι ετοιμοπόλεμη)

Jenny.Gr
Pexels

Και γιορτές και single δεν λέει. Αυτό θα το καταλάβεις πολύ καλά αν βρεθείς στα οικογενειακά τραπέζια με όλους σου τους συγγενείς.

Και ανάμεσά τους φυσικά εκείνες τις ενοχλητικές θείες -έχουμε όλοι τουλάχιστον μία- που θα σε ρωτούν συνεχώς γιατί δεν έχεις σχέση και πως πρέπει να κάνεις άμεσα γιατί μεγαλώνεις και ποιος θα σε προσέχει κτλ.

Αν δεν θες να το περάσεις αυτό κάτσε καλύτερα στο σπιτάκι σου. Αν είσαι έτοιμη για μάχη μαζί τους σου προτείνω να αποφύγεις το αλκοόλ γιατί μπορεί να πεις πράγματα που μετά σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

Φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σου αρέσουν

Jenny.Gr
Pexels

Ναι, είναι σχεδόν σίγουρα να νιώσεις τρελή μοναξιά κάνοντας βόλτα στην στολισμένη Αθήνα δίπλα από ζευγάρια που κρατιούνται χέρι χέρι και απλά περπατάνε -στα μάτια σου θα φαίνεται πως ζητωκραυγάζουν την ευτυχία τους.

Όχι, δεν είναι λύση να κλειστείς μέσα. Αντίθετα αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σου έχουν λείψει. Τι λες να κλείσεις το ταξίδι που τόσο ήθελες στο εξωτερικό;

Και μην ξεχνάς στιγμή... Υπάρχει εκεί έξω κάποιος που σε περιμένει

Jenny.Gr
Pexels

Συμβαίνει κάτι τόσο παράξενο σε αυτό το σύμπαν. Σου φέρνει αυτό που θες όταν έχεις ξεχάσει ότι το θες και έχεις αποδεχτεί την κατάστασή σου χωρίς καμία ενόχληση.

Έτσι λοιπόν χαλάρωσε και που ξέρεις, ίσως στην επόμενη στροφή της πορείας σου να συναντήσεις αυτόν που τόσο καιρό έψαχνες. Και σίγουρα τότε θα είσαι έτοιμη να τον καλωσορίσεις στη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS