ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή


The Jennettes

17 Ιουλίου 2018

photo-1527355360335-e80ea36fe2a1.jpg

Στις 26 Ιουλίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μέχρι και τις 17 Αυγούστου. Ενώ όλοι θα βιώσουμε με κάποιο τρόπο τον ερχομό του, υπάρχουν, μερικά ζώδια που θα επηρεαστούν πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα αυτό το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν το ζώδιό σας βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά, μην ανησυχείτε, οι παρακάτω προβλέψεις θα σας βοηθήσουν να το αντιμετωπίσετε.

Καρκίνος

Οι ανάδρομες πορείες είναι καλές ευκαιρίες να κάνετε αυτό που κάνουν και οι πλανήτες και να πατήσετε φρένο. Οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέξουν την επικοινωνία και ίσως θα βιώσουν μερικά εμπόδια στα πλάνα τους, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά. Ωστόσο, ένα εμπόδιο δε σημαίνει το τέλος.

Παρθένος

Τώρα δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε νέα projects, αλλά να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν. Θέματα που επιστρέφουν στο προσκήνιο ενδεχομένως να κλείσουν τώρα. Τακτοποιήστε οτιδήποτε δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει κυρίως τις φιλικές σας σχέσεις και την επικοινωνία με τους άλλους. Ερωτικές ή πλατωνικές σχέσεις μπορεί να μοιάζουν θολές και μπερδεμένες. Μην παίρνετε προσωπικά οποιεσδήποτε διαμάχες και βρείτε τον δικό σας ρυθμό χωρίς να βασίζεστε σε άλλους.

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μπορεί να προκύψει δυσκολία στη συνεννόηση. Προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε, καθώς μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.