ΖΩΔΙΑ

21/7 Τι λένε τα ζώδια για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

21 Ιουλίου 2018

zodia.jpg

Πάθος ή πόθος; Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 21 Ιουλίου φαίνεται να κινητοποιεί την ανάγκη για ταξίδι και απόδραση, ειδικά στους εκπροσώπους του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, με αποτέλεσμα να μπορούν να προγραμματιστούν κοντινές ή πιο μακρινές εκδρομές. 

Μία τέτοια όμως ανάγκη δε θα πρέπει να γίνει πεδίο διαπραγμάτευσης σου με αρκετό κόσμο, αφού αυτό που έχεις ανάγκη είναι να βρεθείς μακριά με τη συντροφιά που επιλέγεις ουσιαστικά να βρίσκεται δίπλα σου και όχι με όποιο άτομο θα θελήσει ή θα μπορούσε εν δυνάμει να ακολουθήσει. Θα πρέπει να είσαι αρκετά εκλεκτικός/η και να αποφύγεις να δημοσιοποιήσεις τα σχέδια σου, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο κάποιες γκρίνιες ή δυσκολίες από άτομα που θα ήθελαν να τα συμπεριλάβεις στα πλάνα σου. Η επιθυμία σου όμως είναι να περάσεις χρόνο με το άτομο που σε γεμίζει, οπότε αυτό που μετρά αυτή τη στιγμή είναι να ικανοποιήσεις την ερωτική σου διάθεση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.