ΣΤΙΛ STYLING TIPS

6 τρόποι να ενσωματώσεις το λεοπάρ στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Απριλίου 2024

6 τρόποι να ενσωματώσεις το λεοπάρ στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου
Instagram/lunaisabellaa
Αν θέλεις να φορέσεις και εσύ λεοπάρ prints την άνοιξη, συνέχισε να διαβάζεις

Μετά την έκρηξη του mob wife aesthetic τον χειμώνα, με τις γούνες με τα λαμπερά κοσμήματα, αυτή την άνοιξη η εκπροσώπηση του trend στους δρόμους και στις βιτρίνες θα γίνει -κατά βάση- με το λεοπάρ print. Φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, κοστούμια, παπούτσια, τσάντες και φούστες σε αυτό το εξωτικό μοτίβο έχουν σκοπό να μας μεταφέρουν στη Σικελία και την mob wife αισθητική των γυναικών.

Αν δεν σου αρέσει ένα total λεοπάρ look και απλά ψάχνεις πιο κομψούς τρόπους να ενσωματώσεις το print αυτό στη γκαρνταρόμπα και στο σύνολό σου, τότε παίξε με τις λεπτομέρειες και τις μικρές επιφάνειες. Η έμπνευση που έψαχνες είναι εδώ και οι «φίλες» μας από το Instagram σου τη δίνουν απλόχερα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και «παίξε» με το λεοπάρ print αυτή την άνοιξη.

Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις μόνο στο λεοπάρ, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.