ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι 5 στιλάτες slip φούστες που θα φοράς όλη τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Οι 5 στιλάτες slip φούστες που θα φοράς όλη τη σεζόν
Instagram/amaliemoosgaard
Οι slip φούστες ήταν, είναι και θα είναι στην παρέα μας

Οι slip φούστες έχουν γίνει πλέον ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και έχουν την ικανότητα να φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με το styling που θα τους κάνουμε. Όσο και να «ξεστρατίζουμε» μερικές φορές με διάφορα καινούργια trends στις φούστες, η αγάπη μας και η αφοσίωσή μας σε αυτό το στιλ δεν εξαφανίζεται.

Και αυτή τη σεζόν λοιπόν οι slip φούστες είναι παντού. Τα χρώματα ποικίλουν και οι λεπτομέρειες. Μπορείς να επενδύσεις αρκετά χρήματα για μια μεταξωτή φούστα ή μπορείς να βρεις πιο οικονομικές λύσεις από πολυεστέρα, ανακυκλωμένα υλικά ή ακόμα και second hand. Αν θέλεις μια πιο μοντέρνα προσέγγιση αγόρασε μια σε midaxi μήκος, δηλαδή λίγο πάνω από τον αστράγαλο ή αλλιώς εμπιστεύσου το παλιό κλασικό midi. Όπως και να έχει, όποια και αν είναι η προτίμησή σου, οι slip φούστες είναι απαραίτητες στη φετινή -και όχι μόνο- ντουλάπα σου. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - 100% Βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Calvin Klein - Κλείσιμο με αλυσίδα στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Desigual - 100% Βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Bill Cost - Με βολάν στο τελείωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Karl Lagerfeld - Με σκίσιμο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις μόνο στις slip φούστες, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.