ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δύσκολα αποχωρούν από τοξικές σχέσεις


The Jennettes

3 Αυγούστου 2018

cole-patrick-687-unsplash.jpg

Κανείς δε θέλει να είναι μέρος μίας τοξικής σχέσης. Συνήθως, όταν εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια, φεύγουμε όσο γρηγορότερα μπορούμε. Υπάρχουν, όμως, ορισμένοι που δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να απομακρυνθούν. Ελπίζουν ότι η κατάσταση θα αλλάξει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εθελοτυφλούν. Άλλοτε, φοβούνται τη μοναξιά και προτιμούν να είναι με κάποιον ακατάλληλο.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Πιστεύουν στην πραγματική αγάπη και ελπίζουν ότι, όσο τοξική κι αν είναι η σχέση τους, με λίγη προσπάθεια θα αλλάξει και θα γίνει ονειρική. Ειδικά εάν είναι πολύ καιρό με το σύντροφό τους, δύσκολα θα αναγνωρίσουν ότι δεν τους κάνει καλό.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ασφάλεια, συνήθεια και άνεση είναι αυτά που αναζητούν οι Καρκίνοι. Αν το τέλος μίας τοξικής σχέσης πρόκειται να διαταράξει κάποιο από αυτά, διατίθενται να θυσιάσουν την ηρεμία, την ελευθερία και την ψυχική τους υγεία για να διατηρηθεί η σταθερότητα στη ζωή τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο αισθάνονται εξαρτημένοι από το σύντροφό τους, όσο τοξικός κι αν είναι. Θα επικεντρωθούν στα θετικά της σχέσης ενώ θα πουν ψέματα στον εαυτό τους και θα ωραιοποιήσουν την κατάσταση, ελπίζοντας τα πράγματα να φτιάξουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σώσουν μία σχέση, ακόμα κι αν εκείνη είναι τοξική. Επενδύουν τα πάντα στο σύντροφό τους και το να αποχωρήσουν τους φαίνεται άθλος. Θα το θεωρήσουν προσωπική αποτυχία εάν δεν τον «διορθώσουν».

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που δεν πρόκειται να αλλάξουν για το σύντροφό τους

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.