ΖΩΔΙΑ

18/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_2_1.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού το Σάββατο 18 Αυγούστου μοιάζει να ευνοεί την αξιολόγηση δεδομένων που έχουν έρθει στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να υπάρξει ένα τελικό πόρισμα σχετικά με τη χρήση τους. 

Η σημερινή ημέρα προσφέρει την ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν στα χέρια τους μία δύναμη την οποία έχεις ανάγκη για να καταφέρεις να εξελίξεις τις προθέσεις και διαθέσεις σου. Φρόντισε να προσεγγίσεις τέτοιου είδους άτομα, να καταφέρεις να λειτουργήσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που θα κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις θάρρος και αντοχή, να γίνεις αυτός/η που πείθει τους γύρω του/ης. Την ίδια στιγμή, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτο σου και να προσδώσεις μεγάλη σημασία σε κάποια σημάδια που παρατηρείς και θα πρέπει να αξιολογήσεις με τον τρόπο που σε βοηθά να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.