ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1509117581607-a9680deb9bd2.jpg

Το καλοκαίρι του 2018 ήταν δύσκολο και γεμάο ανατροπές. Με πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία συγχρόνως, λίγοι κατάφεραν να χαλαρώσουν στις φετινές τους διακοπές. Ωστόσο, το ότι η εποχή άλλαξε, δε σημαίνει πως όλα θα λειτουργούν όπως πρέπει ξαφνικά - και υπάρχουν μερικά ζώδια που θα συνεχίσουν να δυσκολεύοναι. Μην αφήσετε αυτό να σας πτοήσει, όμως, αφού ο χειμώνας που ακολουθεί θα είναι πολύ καλύτερος. Τα παρακάτω ζώδια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτή τη περίοδο για να κάνουν αλλαγές και να αναθεωρήσουν μερικά πράγματα, έτσι ώστε να επιβραβευθούν το χειμώνα.

Ταύρος

Στις 5 Οκτωβρίου, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα μπει σε ανάδρομη πορεία. Ο πλανήτης αυτός είναι υπεύθυνος για τη ρομαντικότητα, την αγάπη, τον αισθησιασμό και την ευημερία. Μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να τα βρείτε όλα αυτά γύρω σας και να αντιμετωπίσετε διάφορα εμπόδια στην ερωτική σας ζωή και στις κοντινές σας φιλίες. Αν είστε σε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσετε διαμάχες που δεν είχατε ως τώρα. Αν είστε single, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιον που να σας ταιριάζει. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία τελειώνει στις 16 Νοεμβρίου και τότε θα κατανοήσετε περισσότερο τι είναι σημαντικό για εσάς.

Υδροχόος

Ο επαναστατικός και μεταμορφωτικός κυβερνήτης σας, Ουρανός, είναι σε ανάδρομη πορεία από τις 6 Αυγούστου. Δημιουργεί ανισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια και τις βασικές σας αρχές, ενώ βιώνετε αλλαγές που ξεκινούν από βαθιά μέσα σας. Ενώ ο Ουρανός είναι απόλυτα υπεύθυνος για τις εξωτερικές αλλαγές, η ανάδρομη πορεία του επικεντρώνεται στον εσωτερικό σας κόσμο, κάνοντάς σας απρόβλεπτους. Αυτό σημαίνει αλλαγές στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, διαμάχες με την οικογένεια και επαναστατική συμπεριφορά. Η ανάδρομη πορεία του τελειώνει στις 6 Ιανουαρίου 2019, αφήνοντας αυτές τις αλλαγές να ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια για εσάς.

Ιχθείς

Ο Χείρωνας, κυβερνήτης των βαθύτερων τραυμάτων σας και του χρόνιου σκοπού σας να επουλώσετε αυτά τα τραύματα, είναι σε ανάδρομη πορεία από τις 5 Ιουλίου. Από τις 25 Σεπτεμβρίου, η ανάδρομη αυτή πορεία μπαίνει στο ζώδιό σας. Αυτό θα ρίξει φως στις πληγές σας και θα κάνει τις σκιές σας να βγουν στην επιφάνεια. Ο πόνος του παρελθόντος και τα θέματα που δεν έχει λύσει ακόμα θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα πρέπει να βάλετε να δυνατά σας να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η εμπειρία, ο Χείρωνας είναι εδώ για να σας θεραπεύσει και να σας κρατήσει το χέρι σε κάθε βήμα. Να θυμάστε πως η επούλωση είναι μία σκοτεινή περίοδος και χρειάζεται να τακτοποιήσετε τα συναισθηματικά σας φορτία. Θα τα καταφέρετε. Όταν τελειώσει επιτέλους αυτή η ανάδρομη πορεία στις 9 Δεκεμβρίου, θα έχετε μεταμορφωθεί σε έναν πιο δυνατό άνθρωπο.

 

Διαβάστε ακόμη: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Σεπτέμβριο

Πώς θα είναι τα οικονομικά σας για το υπόλοιπο του 2018, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι 3 μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.