ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι τα οικονομικά σας για το υπόλοιπο του 2018, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

25 Αυγούστου 2018

artem-bali-673071-unsplash_1.jpg

Βρισκόμαστε ήδη στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2018 και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν είναι μία εύκολη χρονιά. Στην αρχή της κάναμε το πλάνο μας, οργανώσαμε τα οικονομικά μας σχέδια και θεωρήσαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να την υποδεχτούμε. Κάποιοι τα τηρήσαμε, κάποιοι άλλοι όχι, όμως αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Και τα άστρα δίνουν την απάντησή τους:

Κριός

Μπορεί το 2018 να μην ξεκίνησε καλά για εκείνους που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, αλλά η κατάσταση βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός. Μαθαίνουν να διαχειρίζονται καλύτερα τα χρήματά τους και, παρά τα ορισμένα πισωγυρίσματα που πραγματοποιούνται, δε θα υπάρξει επιστροφή στην αρχική, κακή εποχή.

Ταύρος

Η χρονιά μπήκε με αισιοδοξία, όμως καλό θα είναι οι Ταύροι να μην παρασυρθούν. Ας εκτιμήσουν αυτά που ήδη έχουν και ας αφήσουν τις επενδύσεις και τα μεγάλα σχέδια για το 2019.

Δίδυμος

Αναμφίβολα, το 2018 είναι η χρονιά των Διδύμων! Τα οικονομικά τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αλλά προσοχή: Δε χρειάζεται να παρασυρθούν. Καλύτερο είναι να παραμείνουν ταπεινοί και να βοηθήσουν τους φίλους που τους έχουν ανάγκη.

Καρκίνος

Θα μπουν πολλές φορές στον πειρασμό να επενδύσουν τα χρήματά τους και το να ενδώσετουν δεν είναι σίγουρο πως θα βγει σε καλό. Πριν οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, καλό είναι οι Καρκίνοι να αναλογιστούν όχι μόνο τις θετικές, αλλά και τις αρνητικές της συνέπειες.

Λέων

Μέχρι στιγμής, το 2018 έχει φερθεί άριστα στους Λέοντες. Ο μόνος τρόπος να συνεχιστεί αυτό είναι με σκληρή δουλειά και πολλή αυτοσυγκράτηση. Σπασμωδικές κινήσεις προς το τέλος της χρονιάς αρκούν για να τα καταστρέψουν όλα.

Παρθένος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει πάντα, αλλά στη δική τους περίπτωση ίσως χρειαστεί να εργαστούν σκληρότερα μέχρι να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Ο λόγος για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Παρθένου, που μπορεί να έχουν ήδη δυσκολευτεί, αλλά πρόκειτα να δυσκολευτούν ακόμη περισσότερο να φτάσουν στο σημείο που υπολόγιζαν να βρίσκονται.

Ζυγός

Έχουν πιεστεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικό. Προς το τέλος της χρονιάς, οι Ζυγοί θα παρατηρήσουν ότι οι οικονομίες τους αυξάνονται, ενώ θα είναι σε θέση να υλοποιήσουν σχέδια που οργάνωναν καιρό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί εισέπραξαν πολλά περισσότερα χρήματα από το συνηθισμένο, φέτος. Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορέσουν να κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια, καθώς αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Τοξότης

Αυτή η χρονιά έδωσε πολλά μαθήματα στους Τοξότες. Ένα από αυτά αφορά τα οικονομικά τους. Όσο περνάνε οι μήνες, θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν πού αξίζει να σπαταλούν τα χρήματά τους και θα προετοιμαστούν καλύτερα για το 2019.

Αιγόκερως

Ήταν ένας καλός χρόνος,μέχρι στιγμής, για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μπορεί να αισθανθούν ότι τα πράγματα στενεύουν, όμως καλό είναι να μην απογοητευθούν. Αν δείξουν επιμονή, το τέλος του θα τους βρει σε ιδανική κατάσταση.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ήταν σπάταλοι φέτος, και δε φαίνεται να έχουν καμία διάθεση να αλλάξει αυτό. Ας επικεντρωθούν σε δωρεάν πράγματα που τους κάνουν χαρούμενους, ενώ καλό θα είναι να πάψουν να κακομαθαίνουν τον εαυτό τους με ακριβά δώρα.

Ιχθύς

Και για τους Ιχθείς το 2018 ήταν και θα παραμείνει μία ευνοϊκή χρονιά. Αν διατηρήσουν την καταναλωτική τους συμπεριφορά τους τρεις -και κάτι παραπάνω- μήνες που έμειναν, ίσως να είναι και το πιο κερδοφόρο έτος!

 

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνετε οικονομία στα χρήματα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.