ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Νοεμβρίου


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2018

photo-1517127204681-d4b7b829b05c.jpg

Η Πανσέληνος είναι γνωστή για το ότι φέρνει συναισθήματα και ανεξάρτητα απ' το ζώδιό μας, όλοι νιώθουμε την επιρροή της. Αλλά στις 23 Νοεμβρίου  υπάρχουν τέσσερα ζώδια που η Πανσέληνος αυτού του μήνα θα επηρεάσει περισσότερο. Αν κι αυτό, δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι κάτι κακό.

Δίδυμος

Πώς γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας να μην σας επηρεάσει; Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις επιθυμίες της καρδιάς σας και ήρθε η στιγμή να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε κάνει από τα γενέθλιά σας. Ή τουλάχιστον, να φέρετε σε πρώτο πλάνο την ευεξία σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και όλα για όσα δουλεύετε τους τελευταίους έξι μήνες θα μπουν σε νέα τροχιά. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, απλά προσέξτε να μην γεμίσετε το πιάτο σας με πολλές υποχρεώσεις και καταλήξετε να είστε εξαντλημένοι. Η μέθοδος είναι το κλειδί.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 πιο παρεξηγημένα ζώδια

Σκορπιός

Τα έντονα συναισθήματα είναι το καλύτερο του Σκορπιού, γι' αυτό και μπορεί να διαχειριστεί μία τόσο έντονα συναισθηματική πανσέληνο. Θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με εξαρτήσεις και χρέη. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για μία συγκεκριμένη σχέση, είτε είναι προσωπική, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική. Αλλά αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να το κάνει, αυτό είστε εσείς, Σκορπιοί.

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος ίσως φέρει πολλά συναισθήματα, οπότε προσέξτε να μην ξεσπάσετε πάνω στους άλλους. Αν έχετε ένα ταλέντο, είναι η στιγμή να το μοιραστείτε με τον λόσμο. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που επηρεάζουν την παρορμητικότητά σας. Επικεντρωθείτε στα ταλέντα σας και πώς θα τα μοιραστείτε με τους γύρω σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.