ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο παρεξηγημένα ζώδια


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2018

photo-1526927071144-dbe4c41835e4.jpg

Το να επικοινωνείς αυτά που νιώθεις μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για κάποιους. Και τα πιο παρεξηγημένα ζώδια το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Το να νιώθει κανείς παρεξηγημένος μπορεί να είναι κάτι που συμβαίνει σε μία στιγμή, αλλά το συναίσθημα μπορεί να είναι γενικό και χρόνιο για κάποιους ανθρώπους.

Κι ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει τη ζωή του και να νιώθει παρεξηγημένος, τα παρακάτω ζώδια ίσως το νιώθουν περισσότερο από άλλα. Είτε είναι λόγω κακής διάθεσης, είτε σκοτεινού χιούμορ, τα πιο παρεξηγημένα ζώδια πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να περάσουν τα συναισθήματά τους στους άλλους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος βιώνει παρεξηγήσεις λόγω του ότι τα άλλα ζώδια δεν μπορούν ακριβώς να ακολουθήσουν την άστατη φύση των συναισθημαάτων του. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις αλλαγές στη διάθεσή του και ο Καρκίνος δεν είναι πολύ καλός στο να τις εξηγεί, επίσης. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί τους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τους καταλάβετε.

 

Σκορπιός

Η ιδιωτική και μυστηριώδης φύση του Σκορπιού τον κάνει ένα πολύ καλό παράδειγμα ενός παρεξηγημένου ζωδίου. Λατρεύουν την ιδιωτικότητά τους και κρατούν τις πληροφορίες τους για εκείνους. Βέβαια, αυτό λειτουργεί ακριβώς όπως το θέλουν για εκείνους και απολαμβάνουν να αποτελούν ένα αίνιγμα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν προσπαθούν πάντα να ταιριάξουν, γι' αυτό και μερικές φορές παρεξηγούνται από τους γύρω τους. Ωστόσο, είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια και απολαμβάνουν την πρωτοτυπία αλλά και τη δομή. Δεν συμβιβάζονται και δεν φτιάχνουν τους εαυτούς τους με βάση τα θέλω των γύρω τους - ούτε και επεμβαίνουν σε αυτά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι απλά βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά. Δεν τους πειράζει αν δεν καταλαβαίνετε, αλλά λογικά δεν θα καταλάβετε. Ζουν στο αύριο και μιλούν τη δική τους γλώσσα, γι' αυτό συχνά παρεξηγούνται. Είναι ανεξάρτητες ψυχές και δεν θέλουν να πρέπει να εξηγήσουν τον εαυτό τους.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.