ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι αδερφές ψυχές (αλλά πλατωνικά)


JTeam

17 Ιουλίου 2023

Αυτά τα ζώδια είναι αδερφές ψυχές (αλλά πλατωνικά)
pexels
Δες τους ιδανικούς συνδυασμούς

Το να βρούμε την αδερφή ψυχή μας, δεν είναι εύκολο πράγμα. Ευτυχώς, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει στο να πάρουμε μία κατεύθυνση αφού μερικά ζώδια ταιριάζουν περισσότερο από άλλα. Μία αδερφή-ψυχή είναι το άτομο που έχουμε βαθιά ψυχική σχέση.

Αν είμαστε τυχεροί, το άλλο μας μισό θα είναι το άτομο με το οποίο θα καταλήξουμε μαζί. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι αδερφές ψυχές δεν είναι απαραίτητο να έχουν ερωτική σχέση. Η αδερφή ψυχή μας μπορεί να είναι ο καλύτερός μας φίλος, ένα μέλος της οικογένειάς μας, ένας συνάδελφος.

Οι παρακάτω συνδυασμοί λοιπόν σύμφωνα με τα άστρα, είναι αδερφές ψυχές αλλά σε πλατωνικό επίπεδο:

Κριός και Αιγόκερως

Ξέρουμε ότι αυτός ο συνδυασμός δεν βγάζει και πολύ νόημα. Aλλά αυτά τα δύο ζώδια έχουν τόσες ομοιότητες που το ένα θαυμάζει πολύ το άλλο. Παρόλο που έχουν διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα, και τα δύο ζώδια κατορθώνουν πολλά με το πείσμα και την επιμονή τους και είναι θαρραλέα. Ο Κριός βέβαια είναι πιο παρορμητικός ενώ ο Αιγόκερως πιο σταθερό ζώδιο. Μεταξύ τους έχουν αρκετές διενέξεις αλλά αναγνωρίζοντας τις μεταξύ τους διαφορές, καταλήγουν σε αδερφές ψυχές.

Δίδυμοι και Ταύρος

Τα δύο αυτά ζώδια φαινομενικά δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους. Ωστόσο, όταν ενώνουν τις ενέργειές τους, κάνουν σπουδαία πράγματα. Έχουν φοβερή χημεία και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε τομέα. Οι Ταύροι είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και οι Δίδυμοι είναι εκεί για να τους τις προσφέρουν οπότε μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ ταιριάζουν.

Παρθένος και Καρκίνος

Αυτά τα δύο ζώδια κάνουν μεταξύ τους, έναν φοβερό συνδυασμό. Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και υπερευαίσθητοι ενώ οι Παρθένοι ξέρουν πώς να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Οι τελευταίοι μαθαίνουν τους Καρκίνους να είναι πρακτικοί και οι Παρθένοι μαθαίνουν πώς να αφήνουν πού και πού το συναίσθημα να κυριαρχεί στη ζωή τους. Κοινώς, είναι το τέλειο δίδυμο όταν ενώνονται.

Λέων και Ζυγός

Αυτά τα δύο ζώδια μαζί, είναι μια έκρηξη! Κυνηγούν εξίσου την επιτυχία γι' αυτό όταν ενώνονται, αποκτούν περισσότερα κίνητρα, όνειρα και φιλοδοξίες. Τόσο ο Λέων όσο και ο Ζυγός, έχουν το ίδιο πείσμα γι' αυτό δεν λείπουν μεταξύ τους οι συγκρούσεις αλλά με την επικοινωνία τα λύνουν όλα!

Τοξότης και Υδροχόος

O διορατικός και οξυδερκής Υδροχόος είναι η αδερφή ψυχή του Τοξότη που φημίζεται για την ειλικρίνειά του. Και οι δύο λατρεύουν να μαθαίνουν νέα πράγματα, εξερευνώντας νέους ορίζοντες. Παίρνουν πολύτιμα μαθήματα από τη ζωή όταν ο ένας είναι στο πλευρό του άλλου και η χημεία μεταξύ τους, πάει σε άλλο level τις εμπειρίες τους.

Ιχθείς και Σκορπιός

Κάνουν τον τέλειο συνδυασμό μαζί και τείνουν να γίνονται οι καλύτεροι φίλοι. Οι Ιχθείς διδάσκουν έναν Σκορπιό να αποδέχεται κάθε του συναίσθημα και να το εκφράζει με ελευθερία ενώ οι ίδιοι μαθαίνουν να σκέφτονται πρακτικά κοντά σε έναν Σκορπιό. Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντηθούν, δύσκολα αποχωρίζονται το ένα το άλλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.