ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Dark, νεανική και κομψή στα BAFTA Television Awards 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Μαΐου 2024

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Dark, νεανική και κομψή στα BAFTA Television Awards 2024
SPLASH via Ideal Image
Η γνωστή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι μας άρεσε πολύ στο κόκκινο χαλί των BAFTA Television Awards 2024

Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά του Netflix The Crown, εξέπεμπε κομψότητα στα BAFTA Television Awards 2024. Φυσικά και ήταν υποψήφια για την καταπληκτική της ερμηνεία ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα για το βραβείο του Β’ Γυναικείου ρόλου, το οποίο τελικά πήρε η Τζάσμιν Τζόμπσον.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του The Royal Festival Hall στο Λονδίνο με μια κατάμαυρη ολόσωμη φόρμα με wide-leg μπατζάκια, η οποία έδινε την ψευδαίσθηση ενός φορέματος. Η μινιμαλιστική ολόσωμη φόρμα ήταν custom Armani Prive από μαύρο δέρμα, με ένα -επίσης- μαύρο σουτιέν κατασκευασμένο από μικρά κρύσταλλα, για την απαραίτητη λάμψη. Τα μαύρα πέδιλα ήταν Tamara Mellon, ενώ το εντυπωσιακό της τσόκερ με το διαμαντένιο πουλί ήταν Eliane Fattal. Ίσως θα μπορούσε να είχε στιλιζάρει διαφορετικά τα μαλλιά της για να μοιάζει πιο φρέσκια, αλλά και πάλι ήταν μια εξαιρετική νεανική εμφάνιση.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Αφού διάβασες για την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.